”Iнформацiйно-аналiтична Головна | Вст. як домашню сторінку | Додати в закладки |
Пошук по сайту   Розширений пошук »
Розділи
Архів
Пн Вт Ср Чт Пт Сб Нд
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930

Поштова розсилка
Підписка на розсилку:

Наша кнопка

Наша кнопка

Яндекс.Метрика


email Відправити другу | print Версія для друку | comment Коментарі (2 додано)

Політтехнології навколо Януковича

image

Усі, без винятку, соціальні збурення в Україні за часів президентства В.Ф. Януковича (податковий майдан, автомайдан, день гніву тощо) активно супроводжуються, зокрема в Інтернеті, погрозами румунського варіанту 1989 року, спрямовуючи негативні емоції мас у жадане русло.

Чим же так відзначилась Румунська революція 1989 року, що хтось із неймовірним завзяттям готує ідеологічне підґрунтя для подібного варіанту вирішення соціальних проблем в Україні? Пригадаймо: наближені особи до Президента Румунії Ніколае Чаушеску забезпечили доступ розлюченої революційної маси до Чаушеску та його жінки - Єлєни Петреску, яка була основним радником у професійних справах свого чоловіка, подбавши при цьому про негайне їхнє осудження і розстріл. У результаті: і народ випустив пару, і мертві нічого вже не розкажуть про механізми, основних виконавців і кремлівських програмістів антинародної диктатури в Румунії. Хоча, лише під час революції 1989 року, за офіційними даними, в Румунії загинуло 1104 людини.

Те, що певні олігархи, висуваючи на пост Президента України кандидатуру Віктора Федоровича Януковича і фінансуючи його передвиборчу кампанію, відводили Януковичу роль цапа-відбувайла, я думаю, сьогодні у більшості не викликає сумніву. Обідрати останнє з українського народу та повісити на нащадків громадян України кабальні борги, забезпечивши розтягування запозичень по кишенях спонсорів передвиборчої президентської кампанії – досить прибутковий бізнес-проект. Але, враховуючи те, що за таку масштабну аферу народ вимагатиме крові, то технологічно треба подбати про цапа-відбувайла, на якого  народ випустив би свій гнів.

         Із сьогоднішніми повноваженнями Президент України занадто небезпечний для мафіозних структур аби не сковувати його тотальним народним обуренням. Забезпечуючи власний вплив на Президента - ці «бізнес-партнери», отримуючи шалені прибутки завдяки економічній політиці В.Ф. Януковича, нашіптують йому на вухо чужими устами деструктивні поради - харківські угоди, податковий кодекс, пенсійну реформу, ув’язнення Ю.Тимошенко тощо. Деякі наче вкрай і необхідні, але катастрофічні за своєю суттю і виконанням. Як кажуть: - «Застав дурня Богу молитися, він і лоб розіб’є». Заганяючи такими «дурнями» Президента в глухий кут. А при досягненні критичного незадоволення шахрайською владою та особисто Президентом, у основних «бізнесменів» виникне необхідність збереження награбованого майна та своєї шкіри, - виступити в якості визволителів народу від «узурпатора Президента-кримінальника», забезпечивши таким чином свій позитивний образ - визволителів народу та залишаючи важелі формування і впливу на владу у своїх руках. 

         Усе це добре бачать різні суб’єкти міжнародних відносин, що і намагаються використати у своїх інтересах. Хтось намагається затягнути Україну у вічну боргову кабалу, розплатитися за яку можна лише самим найдорожчим, що є для кожної країни – землею. А хтось планує повернути Україну до себе разом з усіма її «бізнесменами», а точніше - з їхнім награбованим майном, наче норовисту блудну доньку до рідного дому. Так, до Російської імперії. І затятих прихильників такого повернення України в лоно Російської імперії, серед державних чиновників України, хоч і значна меншість, але  не одиниці. Вони-то і використовують свої владні повноваження не на зміцнення і розбудову української держави, а на створення ідеологічного та матеріального плацдарму для імперської російської експансії в Україну. Той же Дмитро Табачник, ставши міністром освіти та науки України, з особливою завзятістю взявся за закриття українських шкіл, переписування підручників з історії України, скорочення годин вивчення державної мови, одночасно збільшуючи години вивчення мови сусідньої держави, - наче уявив себе конкістадором в Америці – знищуючи, таким чином, основні ознаки ідентичності корінного населення України. Що ж, з людьми поводяться настільки нахабно й цинічно, наскільки вони дозволяють.

          Ідеологічні імперські переконання у деяких випадках підсилюються особистими образами. Не від однієї компетентної людини я чув про застосування В.Ф.Януковичем свого улюбленого, так би мовити, засобу виховання – кулаком в зуби – до губернатора Луганської області Олександра Єфремова.

         Як сказав наприкінці лютого 2007 року В. Путін, підводячи підсумок своїх сподівань на правління Віктора Януковича урядом України: – «…падвєлі рєбята в Украінє». Тому для мене не дивно, що комсомольці, з подачі Володимира Путіна, почали підривати компроматом клани розжирілої і знахабнілої «босоти», аби зруйнувати основну опору Віктора Януковича та самим стати князями Малоросії Російської імперії.

За логікою кремлівських програмістів, у час досягнення піку незадоволення народом України правлінням бандитською владою, якійсь комітет порятунку України звернеться до «братньої» Росії з проханням про допомогу у звільненні своїх братів і сестер в Україні від мафіозних кланів, які узурпувавши владу, висмоктують останні соки з народу. Як завжди, ініціаторами створення цього комітету виступлять особи, наближені до перших осіб держави, які добре обізнані з підкилимним життям Президента та тіньовими фінансовими потоками. Аби швидко і оперативно поприбирати зайвих свідків здобуття свого першого мільйону, як ворогів народу, та зі знанням справи взяти у свої руки правління держаною структурою, уже як визволителі народу від «Президента-кримінальника» та його поплічників.   

 Як казав Володимир Вольфович Жириновський – «…ми Украіну бєз вайни заваюєм». Як відомо, те, що у Жириновського на язиці – планується в Кремлі. Але, не завжди кремлівські плани, особливо, що стосуються України, здійснюються. Бо Україна – не Росія.

1989: страта Чаушеску і його дружини Єлєни: http://www.istpravda.com.ua/videos/2010/12/25/10894/


2862 раз прочитано

Оцініть зміст статті?

1 2 3 4 5 Rating: 5.00Rating: 5.00Rating: 5.00Rating: 5.00Rating: 5.00 (всього 7 голосів)
comment Коментарі (2 додано)
  • image Вот эта "сочувственная" интонация здорово подпортила статью. Да, олигархи, да, Путин, все это имеет место. Но, я уже неоднократно писал о том, что всегда было и есть такое понятие - должностная ответственность. Не тянешь, не можешь контролировать - уходи. "Если ошибку исправить быстро, то о ней скоро все забудут." Ямамото Цунэтомо. Глупость - страшное наказание. Наш народ совершил глупость. Ответственность за нее лежит на всех, и тех кто не голосовал тоже. Чего можно было ожидать от людей, родившихся и выросших в совке, не привыкших к ответственности за свои решения? Наверное, без этого было нельзя. Жаль, что за ошибки одних платят другие. Наш народ обучаем, это вселяет надежду
    (Створено herr nagel , Грудень 16, 2013, 10:18 PM)
  • image Интересно, эта статья базируется на каких-то конкретных материалах? Уважаемый автор, ответьте, пожалуйста. Я не прошу указать источники))
    (Створено Я.Михайлова, Грудень 14, 2013, 11:48 PM)
Найпопулярніші
Найкоментованіші

Львiв on-line | Львiвський портал

Каталог сайтов www.femina.com.ua