”Iнформацiйно-аналiтична Головна | Вст. як домашню сторінку | Додати в закладки |
Пошук по сайту   Розширений пошук »
Розділи
Архів
Пн Вт Ср Чт Пт Сб Нд
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930

Поштова розсилка
Підписка на розсилку:

Наша кнопка

Наша кнопка

Яндекс.Метрика


email Відправити другу | print Версія для друку | comment Коментарі (0 додано)

Звернення щодо змови міліції та керівництва Донецької обласної ради

ЗВЕРНЕННЯ on Березень 21,2014

image

Голові Донецької обласної державної адміністрації

                            Сергію Таруті

                            Голові Донецької обласної ради

                            Андрію Шишацькому

                            Донецькому міському голові

Олександру Лук’янченку

Начальнику ГУ МВС України в Донецькій області

Костянтину Пожидаєву

Прокурору Донецької області Миколі Франтовському

Начальнику управління СБУ в Донецькій області

Валерію Іванову

Звернення

щодо змови міліції та керівництва Донецької

обласної ради щодо внесення потрібних Партії

Регіонів питань в порядок денний сесії

17 березня 2014 року без всякого повідомлення про проведення заходу, що є обов’язковим згідно ст. 39 Конституції України, під стінами Донецької обласної ради зібрались під прапорами Російської Федерації, Донецької Республіки та якихось георіївських полотнищ представники проросійських сил, так званих мітингарів, які:

 15 березня біснувались на площі імені Леніна, потім штурмували СБУ, вибивають вікна й двері, висували начальнику ультиматум – за 24 години доставити в Донецьк їхнього ватажка Губарєва – і йдуть далі на штурм управління міської міліції. Теж вимагають повернути їх Губарєва та звільненого генерала Романова.

         16 березня ситуація повторилась: вимагали референдуму, свободу «народному» губернатору Донеччини Губарєву. А потім народні ополченці пішли «гулять» по Донецьку: громили, трощили приміщення обласної прокуратури, вивісивши на ній замість державного прапору прапор РФ та Донецької Республіки, потім те ж саме здійснили в обласній СБУ, по дорозі захопили приватний офіс фірми «Індустріальний Союз Донбасу», до якого причетний голова Донецької обласної державної адміністрації Сергій Тарута, зжерли на халяву сосиски в приміщенні приватної власності та пішли знову на штурм приміщення Донецької обласної ради.

17 березня з 12.00 знову штурм приміщення Донецької обласної ради. Перевіривши, що повідомлення, згідно ст. 39 Конституції України, про штурм не було, виясняю, чому міліція не пакує цих проросійських козаків та молодиків в автозаки. Чому не складає адмінпротоколи на проведення незаконного мітингу? Чому не пояснює мітингувальникам про це і не вимагає розійтись. Через Євгенію Ратнікову зв’язуюсь з Костянтином Пожидаєвим-начальником ГУ МВС України в Донецькій області, який пояснює спочатку, що там зібрались бабусі, а коли я спростовую, відповідає, що «все під контролем».

18 березня з розсилки «В Донецком облсовете прошла встреча с активистами митинга»http://sovet.donbass.com/?lang=ru&sec=04.01&iface=Public&cmd=shownews&args=id:3517 я дізнаюсь, що 4 особи – «активісти» мітингу з цієї проросійської зграї з Донецька, Макіївки, Горлівки, Слов’янська, приймає якась робоча група облради під керівництвом заступника Донецької облради Кравцова разом з головою постійної комісії Миколою Загоруйком та управсправами Світланою Донецковою і узгоджує з ними подальші дії. І ніяких питань щодо їх неправомірних, протиправних і кримінальних дій. Жодних питань щодо реєстрації цих організацій. Жодних питань щодо порушеної кримінальної справи щодо Пургіна – одного з керівників «Донецкая Республика» (знята судом з реєстрації, а на 5 керівників відкрита кримінальна справа за ст.109 та 110 КК України за дії, спрямовані на повалення конституційного ладу та посягання на територіальну цілісність України). Жодних питань про вбивство Дмитра Чернявського та покалічення 13 березня 2013 року при нападі на мирних учасників мітингу проукраїнських сил!!!???

Тобто, міліція разом з керівництвом облради, приймаючи правопорушників, як якісь законні громадські організації, ніби-то виконує їх ультиматуми щодо проведення референдуму тощо і вносить їх вимоги до порядку денного сесії та приймає по них позитивні рішення.

1 березня 2014 року цю комедію було програно з задоволенням ультиматуму Губарева позачерговою сесією Донецької міської ради.

Проросійські так звані мітингарі у Донецьку подавали сповіщення на площу Леніна, а безперешкодно і безкарно розгулюють по вулицях міста, причому ДАЇ перекриває для них вулиці замість того, щоб спитати про повідомлення та зупинити їх розгул. Тобто за дії,що мають ознаки кримінального злочину, здійснюються за сприяння міліції, ДАЇ.

В зв’язку з цим просимо повідомити:

  1. Скільки складено Протоколів про порушення чинного законодавства за 15, 16, 17 березня 2014 року, а саме не сповіщених походів вулицями, перекриття руху трамваїв 14 березня в районі міської міліції в Донецьку, походи вулицями 15 і 16 березня, про які не було завчасно сповіщено тощо?
  2. Чи є звернення до прокуратури керівництва Донецької обласної ради про проведення незаконних акцій 15-17 березня 2014 року щодо зняття державного прапору на СБУ, на прокуратурі, на приміщеннях міліції?
  3. Чи зверталось керівництво Донецької обласної ради до правоохоронних органів про незаконні штурми приміщення 15-17 березня 2014 року? Адже задіяні для охорони приміщення сотні міліціонерів.
  4. Чи є звернення до суду про заборону незареєстрованим організаціям «Народное ополчение Донбасса» та «Донецкая Республика» проводити незаконні мітинги та ще й без повідомлення біля приміщення Донецької обласної ради, обласної прокуратури, обласного СБУ, захоплення приміщення офісу ІСД?
  5. Чи є звернення до суду про заборону незареєстрованим організаціям «Народное ополчение Донбасса» та «Донецкая Республика» проводити масові заходи?
  6. Скільки осіб притягнуто до відповідальності за фактами скоєння адміністративних правопорушень, кримінальних злочинів підчас порушень громадського порядку починаючи з 13 до 17 березня 2014 року в м. Донецьку.

Голова Донецької обласної організації

Конгресу Українських Націоналістів Марія Василівна Олійник

83001, м. Донецьк, пр. Грінкевича, буд 6, кв. 42

095 335 11 65, 067 757 17 07, ел. пошта: mvol@i.ua

Голова громадського об’єднання

«Донецький екологічний рух» Сергій Денісенко

83004, м. Донецьк, вул. Артема, 183-а, кв. 25, 348 29 23

 18.03.2014р.


2076 раз прочитано

Оцініть зміст статті?

1 2 3 4 5 Rating: 5.00Rating: 5.00Rating: 5.00Rating: 5.00Rating: 5.00 (всього 25 голосів)
comment Коментарі (0 додано)
Найпопулярніші
Найкоментованіші

Львiв on-line | Львiвський портал

Каталог сайтов www.femina.com.ua