”Iнформацiйно-аналiтична Головна | Вст. як домашню сторінку | Додати в закладки |
Пошук по сайту   Розширений пошук »
Розділи
Архів
Пн Вт Ср Чт Пт Сб Нд
12345
6789101112
13141516171819
20212223242526
2728293031

Поштова розсилка
Підписка на розсилку:

Наша кнопка

Наша кнопка

Яндекс.Метрика


email Відправити другу | print Версія для друку | comment Коментарі (0 додано)

Стратегічний об'єкт у Сніжному став причиною захоплення міста терористами

image

Я часто не розумію дій керівництва АТО. Бо стратегічні об’єкти, важливі для майбутнього України, чомусь ніхто не обороняє. Хоча саме звідти треба негайно вибити терористів, бо Донбас і Україна залишаться без важливих об’єктів.  А це саме те питання, про яке ніякі іноземні радники не порадять ні Голові СБУ, ні Міністрові внутрішніх справ, ні Президентові.

Нещодавно група терористів-міжнародників захопила місто Сніжне в Донецькій області. У ЗМІ було багато здивувань щодо того, навіщо їм те Сніжне…  А, тим часом, терористи укріплюють свої позиції у Сніжному, в той час, поки сили АТО на них не звертають уваги. Так ось, якщо є високопрофесійні сили в резерві, саме час відправити їх у Сніжне. Негайно! Пояснюю навіщо.

Ви знаєте, що є найкритичнішим у авіаційних двигунах? Це лопатки турбін та диски турбін. Саме від технології виробництва цих деталей залежить вся військова авіація. І України, і Росії. Наприклад, Китай не міг запустити своє виробництво клонів російських військових літаків Су-27 (30, 33) доки не роздобув в Україні саме цю дрібничку (це було десь у 2008 році, здається).

А знаєте де саме це робиться в Україні? У Сніжному Донецької області! На Сніжнянському машинобудівному заводі, який по факту є філіалом Мотор-Січі. СМЗ випускає деталі для авіаційних двигунів (диски компресорів, лопатки компресорів і турбін).

Тобто, без продукції Сніжнянського машинобудівного заводу всі плани Росії на ПАК ФА Т-50 та на інші проекти є примарними. Ну хіба що китайські двигуни поставлять.

Це критична і ексклюзивна продукція і технологія.  У разі втрати цього виробництва ми не зможемо випускати авіаційні двигуни. Саме тому жоден європейський чи американський аналітик не порадить негайно зберегти це підприємство. Бо без нього будемо купляти двигуни в Англії чи США.

Саме це виробництво стратегічно важливе для Росії. Настільки важливе, що для його вивозу з території України в Росію варто послати кілька сотень військових з бронетехнікою у Сніжне.

Терористи у Сніжному з’явились негайно після відвідування Москви Директором Мотор-Січі Богуслаєвим у кінці травня.

У разі вивезення в Росію обладнання і ключових робітників СМЗ помре і багато людей залишиться без роботи. Не тільки в Сніжному. Помре Мотор-Січ.

Сподіваюсь, що аналітики АТЦ та СБУ складуть 2+2 і зрозуміють, що заплановано Богуслаєвим у Москві  і що треба негайно зробити в рамках АТО.


2620 раз прочитано

Оцініть зміст статті?

1 2 3 4 5 Rating: 5.00Rating: 5.00Rating: 5.00Rating: 5.00Rating: 5.00 (всього 2 голосів)
comment Коментарі (0 додано)
Найпопулярніші
Найкоментованіші

Львiв on-line | Львiвський портал

Каталог сайтов www.femina.com.ua