”Iнформацiйно-аналiтична Головна | Вст. як домашню сторінку | Додати в закладки |
Пошук по сайту   Розширений пошук »
Розділи
Архів
Пн Вт Ср Чт Пт Сб Нд
12345
6789101112
13141516171819
20212223242526
2728293031

Поштова розсилка
Підписка на розсилку:

Наша кнопка

Наша кнопка

Яндекс.Метрика


email Відправити другу | print Версія для друку | comment Коментарі (0 додано)

Команда «ІЗОЛЯЦІЇ» розповіла Порошенку жорстку правду про Донеччину

ЗВЕРНЕННЯ on Червень 20,2014

image

Команда захопленого фонду «ІЗОЛЯЦІЯ» склала петицію на адресу Петра Порошенка. Її пропонують підписати всім бажаючим.

«Організувати і очолити ефективні заходи з наведення і послідовного збереження порядку на Донбасі.

Звернення переселенців і біженців з Донецької та Луганської областей різних років до Президента України Петра Порошенка у зв'язку з ситуацією, що склалася в Луганській та Донецькій областях.

Шановний Петро Олексійович!

Посилення ситуації на Сході України, а також численні спекуляції навколо індустріально-кримінального минулого і туманного майбутнього Донбасу змушує нас консолідувати свої голоси і публічно звернутися до Вас від імені сотень тисяч переселенців з Донбасу різних років, які вирушили на пошуки безпеки і кращої долі ніж та, яку нам підготували «політичні лідери» і «акули бізнесу» в Східному та Західному Донбасі.

Більшість переселенців і біженців з Донбасу – це освічені, талановиті люди, яким завжди було мало можливостей самореалізації на «містоутворюючих» підприємствах Донбасу в галузях моно-індустрії. Ми – ті люди, яким так і не дали розвинутися в середній клас Донбасу, але з радістю прийняли як фахівців в інших регіонах і за кордоном. Ми – вимушені переселенці з Донбасу, яким монолітний Донбас так і не дав висловитися за Український Донбас з Європейським вибором. Ми – громадяни України, яких били і різали на мирних мітингах привізні демонстранти-сепаратисти на початку 2014 року. Ми – численні живі свідки кримінального розгулу, бездіяльності міліції і повільного вторгнення РФ.

Наш регіон завжди був знаменитий своєрідним підходом до виконання і дотримання закону. Зараз Донбас – територія відвертого безвладдя і беззаконня. Прокуратура офіційно (!) в підпіллі. На вулицях господарюють озброєні бандити в масках. Про існування міліції жителі ще недавно дізнавалися тільки з новин про здачу бойовикам чергового райвідділу. Тепер про міліцію не чути взагалі. Жертвам насильства і грабежів нікуди звернутися за захистом.

Наш регіон не стоїть на межі гуманітарної катастрофи, а живе в умовах гуманітарної катастрофи як мінімум останні 10 років, і ми вважаємо особливо цинічною вимогу рятувати залишки того режиму, який методично знищував і витісняв наймолодших і перспективних своїх громадян.

Ми сумуємо і поділяємо біль всіх, хто постраждав у цій негласній війні, проте, на згадку про тих громадян України, які пожертвували собою, закликаємо Вас не допустити ретроградні настрої і дії в рядах відроджуваної Української Держави. Наші рідні і друзі, які залишилися в зоні АТО, не хочуть виїжджати не тому, що хочуть законсервувати старі порядки на Донбасі, а тому, що сподівається на позитивні зміни і краще майбутнє, яке ніколи не відбудеться без радикальних змін і реформ.

Наслідки збройного протистояння: зруйновані будинки, відсутність води, світла, зв'язку, розірвані сім'ї, поранені – це прикмети і мирного Донбасу (приклади загибелі на «копанках», міліцейське свавілля, водопостачання в Димитрові і Макіївці в мирний час вказують на незначність руйнівних наслідків АТО на Донбасі у порівнянні з «нормальним життям» в регіоні). Не секрет, що міліція була і є лояльна до злочинних угрупувань і є невід'ємною частиною справжнього терору. Директори «містоутворюючих підприємств» так бояться розлучитися зі своїми кріслами, що готові пустити під укіс майбутнє молоді Донбасу та бізнес-альтернативи. Трудівникам Донбасу важко розібратися в політиці тому, що вектор «розвитку» Донбасу – це рабська праця і для освіти наших «мозолистих» співгромадян ніколи не виділялися кошти їх же керівництвом, яке ніколи не гарантувало безпеку і гідні умови праці шахтарів і металургів навіть у самий мирний час.

Висловлюючи думку та очікування сотень тисяч переселенців і біженців з Донбасу, закликаємо Вас, шановний Петро Олексійович, як гаранта конституційних прав і свобод громадян України слідувати своєму гаслу періоду передвиборчої агітації та ЖИТИ ПО-НОВОМУ не так на плакаті, а в кожному регіоні. Ми просимо Вас організувати й очолити ефективні заходи з наведення і послідовного збереження порядку на Донбасі, захопленому зміцнілим і збожеволілим криміналітетом. Ми сподіваємося, що наш улюблений степовий край буде захищений твердою рукою української влади, а прямі і непрямі агенти будь-якого агресора будуть відсторонені і покарані по всій строгості воєнного часу. Адже саме ті, хто підступно закликають до переговорів з терористами, свідомо потурає організованій і неорганізованій злочинності на Донбасі, винні в смертях та стражданнях наших земляків», – йдеться у листі.

http://www.ngo.donetsk.ua/news/komanda-izolyaciyi-rozpovila-poroshenku-zhorstku-pravdu-pro-donechchinu

 


2143 раз прочитано

Оцініть зміст статті?

1 2 3 4 5 Rating: 5.00Rating: 5.00Rating: 5.00Rating: 5.00Rating: 5.00 (всього 15 голосів)
comment Коментарі (0 додано)
Найпопулярніші
Найкоментованіші

Львiв on-line | Львiвський портал

Каталог сайтов www.femina.com.ua