”Iнформацiйно-аналiтична Головна | Вст. як домашню сторінку | Додати в закладки |
Пошук по сайту   Розширений пошук »
Розділи
Архів
Пн Вт Ср Чт Пт Сб Нд
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930

Поштова розсилка
Підписка на розсилку:

Наша кнопка

Наша кнопка

Яндекс.Метрика


email Відправити другу | print Версія для друку | comment Коментарі (0 додано)

Українського солдата, який підстрелив наркобаригу в зоні АТО, посадять на 15 років

Олег МЕДВЕДЧУК, batareuka on Січень 22,2019

image

Це Ілля Орлов. Підстрелив наркобаригу, що збував наркоту бійцям на позиціях. Наркобаригу обшукали, знайшли мішки наркоти при ньому, в машині та вдома… але за грати сяде… хто??? увага! працює українське правосуддя!!! БІНГО! За грати сяде сам Ілля Орлов на 15 років!!!

Хлопця треба терміново витягувати на поруки.Шукаємо небайдужого нардепа!!! Справ «Колмогорова» вистачить усім. ТЕРМІНОВО ВИТЯГУЄМО ХЛОПЦЯ!!!

Вітаю патріотичне братство!

Я знову про те, що не дає спокою під час війни з Росією.

Нагадаю, в місцях позбавлення волі, СІЗО та під слідством знаходяться сотні учасників бойових дій. Звичайно там є й винні, але прецедент із солдатом Колмогоровим схиляє до роздумів. І навіть, якщо серед сотен ув’язнених знайдеться хоча б один невинний, то в цьому є серйозна загроза руйнування мотивації в захисті Батьківщини у всього воїнства.

Зрозуміло, що на це і розраховує ворог, який зосереджує на цьому пропаганду і радіє будь-якому прикладу упередженого слідства та суду.

Але не буду «розганяти зраду», хоча питань до «прифронтових» судів безліч.

Після чергового судового засідання у справі солдата Колмогорова вже на вулиці помітив просто одягнутого, «сухого» чоловіка років під 60, на обличчі — явний моральний біль і відчай.

Він невпевнено підійшов до нас і представився батьком сержанта Іллі Орлова, якого півроку утримують у маріупольському СІЗО за підозрою в спробі навмисного вбивства наркоділера, що повадився до військових підрозділів в АТО для налагодження ринку збуту.

Микола Васильович поділився своїм горем і звернувся з проханням допомогти знайти правду:

«У сина своя війна, а в мене інша. Я вже, як то кажуть, пожив своє, а тут… Ілля, коли вирушав на Схід зробив собі тату тризуба з гаслом «Слава Україні!». Я йому кажу: сину, а якщо в полон візьмуть? А він посміхнувся та й каже: в полон Батя я живим не здамся». Так і простилися.

Попередньо розібрався по суті події. Картина така:

Військовослужбовець з Помічної Кіровоградської області Ілля Орлов перебуває в Маріупольському СІЗО за підозрою у замаху на вбивство (санкція до 15 років ув’язнення). Шостого травня 2017 року він поранив пострілом з автомата чоловіка, який продавав неподалік військової частини наркотики.

Ілля з власної ініціативи, а може за неофіційним наказом вирішив провчити торговця наркотиками, який постійно ошивався біля військової частини. Разом з двома своїми товаришами по службі Орлов відправився на зустріч. Продавець наркотиків у процесі розмови зробив ризький рух у напрямку Іллі, який сприйняв це як напад та вистрелив.

Іллю Орлова того ж дня було затримано. Впіймали і наркодилера, у якого – наскрізне поранення плеча.

Захисник Іллі повідомила, що потерпілий плутається у своїх свідченнях. На судових засіданнях вже 5 разів мінялися прокурори, що представляють державне обвинувачення. При цьому кожен новий прокурор бере час на ознайомлення зі справою. У судове засідання до цієї пори не представлено для допиту свідків, яких заявлено стороною обвинувачення. Доказів вини щодо спроби навмисного вбивства слідством так і не надано.

На думку багатьох патріотів зазначена справа потребує уваги українського суспільства. За юридичними нормами можна розглядати можливість взяття сержанта Орлова на поруки.

Кримінальну праву проти Іллі Орлова розглядає Жовтневий суд Маріуполя. Буде доцільним підтримати побратима.

Гуртуємося брати і сестри. Разом переможемо!

Слава Україні!

На фото: Ілля Орлов


2623 раз прочитано

Оцініть зміст статті?

1 2 3 4 5 Rating: 5.00Rating: 5.00Rating: 5.00Rating: 5.00Rating: 5.00 (всього 24 голосів)
comment Коментарі (0 додано)
Найпопулярніші
Найкоментованіші

Львiв on-line | Львiвський портал

Каталог сайтов www.femina.com.ua