”Iнформацiйно-аналiтична Головна | Вст. як домашню сторінку | Додати в закладки |
Пошук по сайту   Розширений пошук »
Розділи
Архів
Пн Вт Ср Чт Пт Сб Нд
123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031

Поштова розсилка
Підписка на розсилку:

Наша кнопка

Наша кнопка

Яндекс.Метрика


email Відправити другу | print Версія для друку | comment Коментарі (0 додано)

Коментар ГФЛ щодо звільнення Ігоря Гулика

image

 

Громадський форум Львова обурений звільненням головного редактора „Львівської газети” Ігоря Гулика, члена Національної спілки журналістів України, лауреата премії ім. Володимира Здоровеги, члена Громадянського форуму України, нашого колеги, одного з прес-секретарів Форуму.

ГФЛ розцінює це звільнення як тиск власників ЗМІ на журналістів. З різних джерел відомо, що підставою для такого рішення стала низка відвертих матеріалів "Львівської газети" про корупцію у ЛМР, земельний дерибан у Львові, забудову парків тощо. Зокрема газета широко висвітлювала ситуацію з незаконним виділенням землі фірмі депутата ЛМР, бютівця, Михайла Мужилівського у парку Знесіння під житлову забудову.

Неофіційним власником "Львівської газети" є депутат ЛМР, член Народного руху України, член фракції "Наша Україна" у ЛМР, голова спостережної ради ТзОВ «Торгова компанія «Інтермаркет» Роман Шлапак. Представник тих політичних сил, які неодноразово декларували підтримку демократії, свободі слова та завдяки цьому прийшли до влади.

Звертаємося до Народного руху України, фракції "Наша Україна" у ЛМР та до всіх помаранчевих сил з вимогою вплинути на пана Шлапака, який своїми діями виявляє відверту зневагу до основ демократії, свободи слова та ганьбить політичні сили, які представляє.

Ми закликаємо колектив редакції і усіх журналістів, правозахисників, діячів культури та усіх мислячих людей не залишатися байдужими до того, що сталося, підтримати Ігоря Гулика та не дозволити задушити чи не останню незалежну інтелектуальну газету Львова!!!

forum@inspe.com.ua

 


2771 раз прочитано

Оцініть зміст статті?

1 2 3 4 5 Rating: 4.67Rating: 4.67Rating: 4.67Rating: 4.67Rating: 4.67 (всього 3 голосів)
comment Коментарі (0 додано)
Найпопулярніші
Найкоментованіші

Львiв on-line | Львiвський портал

Каталог сайтов www.femina.com.ua