”Iнформацiйно-аналiтична Головна | Вст. як домашню сторінку | Додати в закладки |
Пошук по сайту   Розширений пошук »
Розділи
Архів
Пн Вт Ср Чт Пт Сб Нд
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930

Поштова розсилка
Підписка на розсилку:

Наша кнопка

Наша кнопка

Яндекс.Метрика


email Відправити другу | print Версія для друку | comment Коментарі (0 додано)

«Корупції – бій!» - всією міськрадою

image

          19 лютого міський голова Черкас Сергій Одарич розмістив на дверях своєї приймальні табличку з написом: «Увага! Територія, вільна від корупції. Тут хабарів не беруть». Він також запропонував усім чиновникам міськвиконкому наслідувати його прикладу і долучитися до руху проти корупції. 


          – Трохи більше місяця тому я став учасником проекту «Корупції – стоп!», – розповідає міський голова. – Ми домовилися з його ініціаторами – Черкаським прес-клубом реформ, що моя приймальня та Єдиний дозвільний центр міськвиконкому будуть позначені як території, вільні від корупції. Для тих, хто хоче долучитися до руху проти хабарництва, ми надамо аналогічні таблички.


            На цей момент наміри розмістити на дверях своїх кабінетів таблички з написом: «Тут хабарів не беруть» висловили заступники міського голови Андрій Савчук, Анатолій Рибак, Володимир Александров, Сергій Гура, секретар міської ради Василь Маринкевич, начальник відділу екології та раціонального природокористування Володимир Гусаченко, директор КП «Дирекція парків» Олександр Радуцький, начальник управління земельних ресурсів та землеустрою Руслан Алдаганов. 


            За словами керівника проекту «Корупції – стоп!» Сергія Халупінського, за кілька днів названі працівники міськвиконкому  отримають атрибутику, що демонструватиме їхнє бажання стати учасниками руху проти хабарів.


           Довідкова інформація. Реалізація проекту «Корупції – стоп!» розпочалась на Черкащині на початку цього року. Ініціатором проекту є Черкаський прес-клуб. Сутність цього проекту полягає у пропозиції до всіх органів державної і виконавчої влади, місцевого самоврядування, закладів освіти та медицини Черкащини засвідчити всій «антикорупційний» статус шляхом розміщення на фасаді установи чи закладу відповідної таблички «Увага! Територія, вільна від корупції». Одним з перших до антикорупційного руху долучився міський голова Сергій Одарич.


Телефони: 80 (472) 43-11-16; 43-00-08


2470 раз прочитано

Оцініть зміст статті?

1 2 3 4 5 Rating: 5.00Rating: 5.00Rating: 5.00Rating: 5.00Rating: 5.00 (всього 3 голосів)
comment Коментарі (0 додано)
Найпопулярніші
Найкоментованіші

Львiв on-line | Львiвський портал

Каталог сайтов www.femina.com.ua