”Iнформацiйно-аналiтична Головна | Вст. як домашню сторінку | Додати в закладки |
Пошук по сайту   Розширений пошук »
Розділи
Архів
Пн Вт Ср Чт Пт Сб Нд
123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031

Поштова розсилка
Підписка на розсилку:

Наша кнопка

Наша кнопка

Яндекс.Метрика


email Відправити другу | print Версія для друку | comment Коментарі (0 додано)

БЮТ покриває нелегальний ігорний бізнес у Черкасах (Прес-реліз)

image

«БЮТ покриває нелегальний ігорний бізнес у Черкасах, чому є чимало доказів», - заявив міський голова Черкас Сергій Одарич. «Починаючи з 24 квітня робоча група на чолі з заступником міського голови Артуром Савіним розпочала демонтаж самовільно встановлених на черкаських вулицях гральних автоматів. За кілька днів було демонтовано незаконно 45 встановлених автоматів, і залишилося прибрати ще з три десятки, - заявив Одарич, - але наведенню порядку почали чинили супротив представники БЮТ».

За словами мера Черкас, єдиним серед членів виконкому Черкаської міської ради проти демонтажу незаконно встановлених ігрових автоматів виступив представник БЮТ Володимир Шабанов. А 15 травня на сесії міської ради депутат від БЮТ Юрій Оробець запропонував звільнити із займаної посади заступника міського голови Артура Савіна, котрий якраз і опікується боротьбою з нелегальним ігорним бізнесом.

«Показово, що як тільки мерія почала демонтаж незаконно встановлених так званих «одноруких бандитів», депутати з фракції «Справедливість» отримали телеграми з центрального офісу БЮТ за підписом Йосипа Вінського про намір керівництва Блоку позбавити їх депутатських мандатів. Зрозуміло, що цей крок Блоку Тимошенко скерований на те, аби позбавити мене підтримки однієї з найбільших фракцій міської ради», - сказав Одарич, додавши, що розквіт нелегального ігорного бізнесу відбувся торік, коли обов’язки міського голови Черкас виконував секретар міської ради бютівець Анатолій Каленчук.

«Я розумію людей, які стоять за цим бізнесом. Щодоби, за даними податкової адміністрації, кожен такий гральний автомат заробляє понад тисячу гривень. Тепер помножте цю суму на кількість днів у місяці та на десятки апаратів, якими володіють ділки, і отримаємо колосальну суму. Ці люди не тратять грошей ні на які ліцензії, не сплачують податки до бюджету, тому їм є що втрачати», - вважає мер Черкас. Одарич додав, що в багатьох демонтованих автоматах при інкасації було вилучено по 15-20 тис грн.


4652 раз прочитано

Оцініть зміст статті?

1 2 3 4 5 Rating: 4.20Rating: 4.20Rating: 4.20Rating: 4.20Rating: 4.20 (всього 5 голосів)
comment Коментарі (0 додано)
Найпопулярніші
Найкоментованіші

Львiв on-line | Львiвський портал

Каталог сайтов www.femina.com.ua