Відомі родини України виготовлятимуть «Сімейного янгола» на честь другої річниці «Купола»
May 18,2013 00:00 by ПРЕС-АНОНС

У неділю, 19 травня 2013 р., о 10:00 в храмі на честь Різдва Пресвятої Богородиціза адресою: м. Київ, вул. Старонаводницька, 8/6, відбудеться сімейна святкова акція «Купол» об’єднує сім’ї».

Спеціальні гості свята – відомі родини (Марічки Падалко, Юрія Павленка, Ольги Сумської й Віталія Борисюка та багато інших), а також багатодітні родини парафіян, дитячі будинки сімейного типу в рамках акції разом з дітками виготовлятимуть «Сімейного янгола» та розкажуть власний секрет сімейного щастя.

Мета заходу:  привернути увагу батьків до необхідності приділяти якомога більше часу спілкуванню з дітьми, їх вихованню, проводити вихідні та свята в сімейному колі. А церква має бути не лише місцем для молитви, але й майданчиком для сімейного спілкування, гарного проведення часу, духовного збагачення як кожної окремої сім’ї, так і церковної родини в цілому.

У програмі заходу: конкурс «Сімейний янгол», привітання жінок з православним жіночим днем – днем жінок-мироносиць, святкування 2-ї річниці журналу «Купол», майстер-класи, цікава розважальна програма, дитячий концерт, шоколадний фонтан і солодощі.

Для контактiв: Тетяна (098)958-99-33, office@kupol.org.ua