”Iнформацiйно-аналiтична Головна | Вст. як домашню сторінку | Додати в закладки |
Пошук по сайту   Розширений пошук »
Розділи
Архів
Пн Вт Ср Чт Пт Сб Нд
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930

Поштова розсилка
Підписка на розсилку:



Школа роздору


  • image Потрібно розширювати українську мову на Донбасі. Тим більше що регіоналами все це блокувалось. І навіть якщо хочуть вчитися 5 осіб в українській школі, це потрібно підтримувати. Тому що без мови немає нації. Вважаю що всі небайдужі мають підтримати і допомогти Школі №1 м.Костянтінівка.
    (Створено Олег, Жовтень 13, 2015, 7:44 AM)
  • image Костянтинівському міському голові Давидову Сергію Дмитровичу ЗАЯВА Про чергову публікацію проти україномовної школи №1 начальника управління освіти Ольги Барабаш Шановний Сергію Дмитровичу! Я та та представники батьківського комітету школи №1 28 вересня 2015 р. зареєстрували на Ваше ім’я Заяву з вимогою зокрема дати інформацію в ЗМІ про повноцінне відновлення роботи україномовної школи №1 і закликати батьків дітей, що покинули школу, повернутись. На превеликий жаль, вже 30 вересня в регіональній російськомовній газеті «Знамя индустрии» №40 на стор. 4 під рубрикою «Ситуация» появилась чергова стаття без підпису «Ситуация: школа, или зарплата». Підзаголовок - «Дети остались в школе ценой зарплаты педагогов». Свої «висновки» про те, що із-за роботи україномовної школи №1, яку газета принизливо називає «державномовна», педагоги залишаться без зарплати, невідомий журналіст будує на неграмотних, непрофесійних коментарях начальника управління освіти Костянтинівської міської ради О.Барабаш. Тобто, О.Барабаш продовжує дезорієнтувати громадськість щодо подальшої роботи школи, приховує, що в приміщенні школи працюють ще 2 освітні заклади, а саме, Станція юних техніків та вечірня школа і тому від ліквідації школи жодної економії не відбудеться. Приховує також, що вона планувала поселити туди приватну російську гімназію. І основне: тепер О.Барабаш вдалась до нацьковування педагогів Костянтинівки на україномовну школу №1 в пресі. Черговий раз вимагаємо негайно вжити заходів до чиновниці, яка паплюжила, дискредитувала та хотіла в незаконний спосіб ліквідувати україномовну школу, а зараз ще й нацьковує на школу педагогів інших шкіл. Просимо виступити в пресі зі спростуванням абсолютно неграмотних її коментарів, щоб заспокоїти педагогів та громадськість. Адже саме це Ви нам обіцяли на прийомі 28 вересня 2015 р. З повагою Микола Панасович Серов – голова Костянтинівської міської організації Всеукраїнського товариства «Просвіта» ім. Тараса Шевченка, тел. 093 073 29 33 Відповідь заберу в канцелярії особисто. 5 жовтня 2015 року
    (Створено Виктор, Жовтень 10, 2015, 9:16 PM)
  • image Голова Донецької ОВЦА Павло Жебрівський заявляє, що треба УКРАЇНІЗУВАТИ школу на Донеччині, а в той час за мовчазної підтримки, а то й діями "ЗА" закриття української школи в м. Костянтинівцідеяких ДЕРЖАВНИХ ОСІБ як Олексанр Меланченко- начальник департаменту внутрішньої поллітики школу розпинають!!! Як таке можливе? Чому не знімуть з посади О. Барабаш??? Чому немає ЖОДНОЇ реакції Костянтинівського міського голови чи його заступників??? Адже чиновниця явно не на місці і не дружить з законодавством???
    (Створено МИхайло, Жовтень 10, 2015, 10:46 AM)
  • image Читаю, дивуюсь - невже таке можливо? Невже українці Донеччини, а в особливості краяни Костянтинівки і району зовсім забули пророчі слова О. Тихого сказані в 1972 р. у книжці «Не можу більше мовчати» : «Школи – основні заклади формування громадян у виробничому, культурному і ПАТРІОТИЧНОМУ плані» і далі по тексту – « А що буде через 20-30 літ? Ким стануть сьогоднішні діти, що від колиски чують тільки суржик та російську мову, в школі вивчають українську як іноземну?».
    (Створено Корнієнко, Жовтень 9, 2015, 9:04 PM)

Додати коментар


Ваше імя



Ваш E-Mail



Додати коментар




Введите код, который вы видите на изображении:


Зображення:

Код:  


Найпопулярніші
Найкоментованіші