”Iнформацiйно-аналiтична Головна | Вст. як домашню сторінку | Додати в закладки |
Пошук по сайту   Розширений пошук »
Розділи
Архів
Пн Вт Ср Чт Пт Сб Нд
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930

Поштова розсилка
Підписка на розсилку:

Наша кнопка

Наша кнопка

Яндекс.Метрика


email Відправити другу | print Версія для друку | comment Коментарі (0 додано)

Ні – продажу «Містралей» країні-агресору!

info on Вересень 03,2014

image

Акція протесту проти передачі Францією Російській Федерації військових кораблів «Mistral».

Час проведення : 4 вересня у 17.30- 19.00

Місто проведення: м. Київ, вул. Рейтарська 39 (біля посольства Франції в Україні)

Учасники акції: Громадянський комітет «No Mistrals for Putin», Спілка офіцерів України, Громадська ліга «Україна-НАТО», Всеукраїнське об’єднання ветеранів, Українська всесвітня координаційна рада, Товариство політв’язнів і репресованих, Асоціація «За міжнаціональну злагоду» ім. Юрія Огульчанського, Київський польське шляхетське згромадження «Згода» ім. Мар’яна Маловського, Демократичний Альянс, Інститут сучасних проблем України, Коаліція учасників Помаранчевої революції , Конгрес українських націоналістів, Народний рух України та Українська партії, ВУП «Просвіта» им. Тараса Шевченка, Штаб оборони Києва, «Кияни об’єднуємося», «Порядок і достаток», «Форум порятунку Києва».

Шановне панство!!!

4 вересня в 17.30 під Посольством Франції в Україні відбудеться акція проти продажу військових кораблів типу «Містраль» Росії з Франції. У той же день в Уельсі проходитиме саміт країн НАТО, на якому події в Україні будуть однією з найголовніших тем для обговорення.

Наша сьогоднішня акція – це частина глобальної акції протесту. Акції проти передачі Містралів Росії пройдуть одночасно в Україні, Франції, Ірландії, Великобританії, Чехії, США, Іспанії, Голландії, Фінляндії.

У світлі теперішніх подій, коли Росія веде відкриту військову агресію проти України, коли російські регулярні частини відкрито перетинають кордони України, коли готується штурм Маріуполя, передача Містралів Росії може стати справжньою допомогою агресору. Якщо Росія отримає Містралі, південні міста України, такі як Одеса, стануть мішенню для путінської орди. 10 вересня перший корабель «Містраль» буде спущений на воду і почне навчання з російськими моряками на борту. Не виключено, що корабель не повернеться на судноверф в Сен-Назер, а відразу ж відправиться в Чорне море для того, щоб російська армія могла почати наступ на Одесу.

У нас є останній шанс зупинити цю ганебну угоду!

Слава Україні!

 


3380 раз прочитано

Оцініть зміст статті?

1 2 3 4 5 Rating: 5.00Rating: 5.00Rating: 5.00Rating: 5.00Rating: 5.00 (всього 2 голосів)
comment Коментарі (0 додано)
Найпопулярніші
Найкоментованіші

Львiв on-line | Львiвський портал

Каталог сайтов www.femina.com.ua