”Iнформацiйно-аналiтична Головна | Вст. як домашню сторінку | Додати в закладки |
Пошук по сайту   Розширений пошук »
Розділи
Архів
Пн Вт Ср Чт Пт Сб Нд
123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031

Поштова розсилка
Підписка на розсилку:

Наша кнопка

Наша кнопка

Яндекс.Метрика


email Відправити другу | print Версія для друку | comment Коментарі (0 додано)

«Не кришуйте живодерів!»

image

31 жовтня 2016 року об 11-30 зоозахисники разом зі своїми собаками проведуть біля Міністерства внутрішніх справ України (вул. Академіка Богомольця, 10) акцію «Не кришуйте живодерів!».

У Харкові стався черговий жахливий випадок катування над тваринами: студентка Харківського медичного коледжу Маргарита Фурман нацькувала свого бультер’єра на котеня, собака буквально перекусила беззахисну тварину, яка померла в страшних конвульсіях. Відео розправи Фурман опублікувала на своїй сторінці в соцмережі.

Студентка Волинського коледжу Національного університету харчових технологій Любов Таропіна і її співмешканець Юрій Гнатюк в квартирі жорстоко знущались над котеням, кидаючи його то в мікрохвильову піч, то в пральну машину, то закриваючи його у морозильній камері, і врешті-решт викинули його з вікна багатоповерхівки.

Четверо студентів Олександрійського технікуму Білоцерківського національного аграрного університету – першокурсники, майбутні лікарі ветеринарної медицини – жорстоко вбили щеня, здерли з нього шкуру і розчленували його. Відбувалося це в присутності їхнього викладача. Відеозапис знущань оприлюднили в соцмережі «ВКонтакте». За кілька днів до цього студентка Вікторія Ткачук пішла з подружкою і взяла у волонтерів це щеня (спеціально, щоб вбити). Вони збрехали жінці, у якої його беруть, що він буде жити у батьків в селі.

Захисники тварин вимагають притягти студентів-живодерів до кримінальної відповідальності.

Організатор акції – зоозахисники Києва.

Телефони: (044)228-55-33, (068)833-33-33.

31 октября 2016 года в 11-30 зоозащитники вместе со своими собаками проведут возле Министерства внутренних дел Украины (ул. Академика Богомольца, 10) акцию «Не крышуйте живодёров!».

В Харькове произошёл очередной жуткий случай истязания над животными: студентка Харьковского медицинского колледжа Маргарита Фурман натравила своего бультерьера на котёнка, собака буквально перекусила беззащитное животное, которое умерло в страшных конвульсиях. Видео расправы Фурман опубликовала на своей странице в соцсети.

Студентка Волынского колледжа Национального университета пищевых технологий Любовь Таропина и её сожитель Юрий Гнатюк в квартире жестоко издевались над котёнком, бросая его то в микроволновую печь, то в стиральную машину, то закрывая его в морозильной камере, и в конце концов выбросили его из окна многоэтажки.

Четверо студентов Александрийского техникума Белоцерковского национального аграрного университета – первокурсники, будущие врачи ветеринарной медицины – жестоко убили щенка, содрали с него шкуру и расчленили его. Происходило это в присутствии их преподавателя. Видеозапись издевательств обнародовали в соцсети «ВКонтакте». За несколько дней до этого студентка Виктория Ткачук пошла с подружкой и взяла у волонтёров этого щенка (специально, чтобы убить). Они солгали женщине, у которой его взяли, что он будет жить у родителей в деревне.

Защитники животных требуют привлечь студентов-живодёров к уголовной ответственности.

Организатор акции – зоозащитники Киева.

Телефоны: (044)228-55-33, (068)833-33-33.

www.forumspaskiev.org.ua     e-mail: forumspaskiev@mail.ru  


1455 раз прочитано

Оцініть зміст статті?

1 2 3 4 5 Rating: 5.00Rating: 5.00Rating: 5.00Rating: 5.00Rating: 5.00 (всього 25 голосів)
comment Коментарі (0 додано)
Найпопулярніші
Найкоментованіші

Львiв on-line | Львiвський портал

Каталог сайтов www.femina.com.ua