”Iнформацiйно-аналiтична Головна | Вст. як домашню сторінку | Додати в закладки |
Пошук по сайту   Розширений пошук »
Розділи
Архів
Пн Вт Ср Чт Пт Сб Нд
12345
6789101112
13141516171819
20212223242526
2728293031

Поштова розсилка
Підписка на розсилку:

Наша кнопка

Наша кнопка

Яндекс.Метрика


email Відправити другу | print Версія для друку | comment Коментарі (4 додано)

Не піймайся на ГАК!

Форум порятунку Києва on Грудень 27,2007

image

Під час передвиборчих перегонів 2006 р. весь Київ було заполонено дорогими кольоровими плакатами, сотнями бігбордів, листівками, десятками тон буклетів, телевізійною та радіорекламою від ГАКу – «Громадського активу Києва».

Скільки громадянського запалу та бажання боротися з бюрократією та злиденним життям у столиці випромінювали поводирі цієї організації! Якими правильними гаслами послуговувалися представники ГАКу, аби переконати киян проголосувати за них!

Чимало киян піймалися на гачок протестного пафосу ГАКу:

«Зарплата чиновникам виплачується з наших кишень. Вони одержують гроші, але не хочуть їх відпрацьовувати. Вони знахабніли настільки, що вимагають хабара за вже оплачену роботу!

Одержання дозволу або довідки, виклик лікаря, ремонт труб перетворюються в нескінченне приниження. Гірше монголо-татарського ярма».

І нарешті: Кому з нас не хотілося вбити чиновника?

Однак сам лідер ГАКу Олександр Пабат як депутат Київради часів Омельченка сумлінно голосував за злочинні забудови. Особливе лицемірство Пабата виявилось під час його участі в голосуванні проти проведення мітингів протесту перед Київрадою, яке Омельченко продавив з ...четвертого разу!

Тепер ГАК Пабата у владній більшості міського голови Л. Черновецького.

Його «полум’яні борці з чиновниками-бюрократами та хабарниками» інтегрувались у міську корупційно-управлінську систему влади.

Задекларована під час виборів молодеча завзятість сьогодні продовжується матеріалізуватися в голосуванні депутатами від ГАКу за незаконні варварські забудови на кожному засіданні Київради, а на киян його ж зусиллями накладається ярмо завищених, необґрунтованих житлово-комунальних тарифів.

Де поділась громадська активність «молодих паростків», коли громада втрачає свою власність і можливості впливу майже у всіх сферах міського господарства? Вона знову матеріалізується в нові плакати, листівки, обіцянки, демагогію і брехню.

Сьогодні вони звітують!? Про що? Про участь в дерибані землі?

Про передачу за копійки столичного банку «Хрещатик» у власність своєму далекоглядному «інвестору», який фінансував створення ГАКу – А. Іванову?

Про одноголосне голосування ГАКу за свавільне підняття тарифів на житлово-комунальні послуги?

Про те, як всупереч інтересам киян ГАК на сесіях Київради одностайно підтримує всі злочинні забудови прибудинкових територій, дитячих і спортивних майданчиків, парків і скверів?

Про холуйську поведінку фракції ГАКу, яка сліпо виконує волю міського голови та його секретарственного «небожа» О. Довгого, аби не вибитися з загального хору промерської київрадівської більшості. Бо ж хіба не в руках цих столичних небожителів той самий «ріг достатку», з якого так хочеться хильнути і їм?

І хіба не затим вони дурили киян, аби дістатися крісел у Київраді?

Так хто ж вони, гаківці, і як практично реалізують вони свою владу?

Пабат Олександр, депутат Київради двох скликань, син заступника міністра аграрної політики України, колишній заступник голови Святошинської райдержадміністрації. На халяву цей лицемір за рахунок киян відірвав чималий шмат землі – 30,55 га по вул. Пухівській для будівництва так званого центру автоспорту, для розваг.

Не відстає від свого ватажка і Герега Галина, депутат Київради, фінансовий директор ТОВ «Епіцентр К», власниками якого вона є разом зі своїм чоловіком, отримала 14,8 га землі під незаконну забудову за час своєї «громадської активності» (по Кільцевій дорозі, 1-б, і на перетині просп. П. Григоренка і вул. Б. Гмирі).

Бондар Юрій – депутат Київради, голова правління «Київенергохолдингу» – приватної фірми, куди стікаються гроші киян за підвищені тарифи на комунальні послуги.

Кодецький Валерій, член постійної комісії з питань містобудування та архітектури Київради;

Казаков Дмитро, член постійної комісії з питань земельних відносин Київради – головні «штовхачі» незаконних забудов.

Іванов Андрій – депутат Київради часів правління Омельченка і Черновецького, фінансував створення ГАКу, за копійки отримав від Л. Черновецького столичний банк «Хрещатик» і 21,5 га землі на додачу.

Це далеко неповний перелік «гаківських» депутатів. Нагадаємо, що ділянка в 113 га на Оболоні пішла з аукціону за 999,763 млн грн, тобто майже за мільярд. Таким чином, три активісти практично вкрали у киян півмільярда гривень. От така вартість діяльності Пабата. Цей мажор, не моргнувши оком, продовжує віщати, що відступ мера щодо тарифів – це заслуга виключно ГАКу і т. п.

Лицемірство, демагогія й брехня. Очевидно, що в повітрі з’явився привид революційних змін і відчуття можливих перевиборів міського голови та міськради. І сьогодні ГАК на чолі з Пабатом прагне будь за що перефарбуватись, щоб зберегти все, що придбали «тяжкою депутатською працею» завдяки дружбі з Черновецьким.

Та цього разу кияни на ГАК не піймаються!


2000 раз прочитано

Оцініть зміст статті?

1 2 3 4 5 Rating: 4.67Rating: 4.67Rating: 4.67Rating: 4.67Rating: 4.67 (всього 3 голосів)
comment Коментарі (4 додано)
  • image Каждый из нас любит почитать новости или посмотреть Ютубчик, что узнать что делается в мире и Украине. Но очень важно чтоб источник новостей был правдивый и Вы не получали лживую информацию. Я нашел очень хороший сайт и советую его Вам - https://ukr-life.com.ua/ Последнее время смотрю новости только здесь. Так же вот несколько из актуальных новостей, которые просто взрывает мозг: https://ukr-life.com.ua/kogda-nastupit-vesna-v-2019-godu/ https://ukr-life.com.ua/perevod-chasov-na-letnee-vremya-v-ukraine/ https://ukr-life.com.ua/kurs-dollara-v-ukraine/ https://ukr-life.com.ua/prognoz-dollara-v-ukraine-v-yanvare-2018-goda/ https://ukr-life.com.ua/dekretnye-vyplaty-v-ukraine/
    (Створено Igorpno, Листопад 19, 2021, 4:58 PM)
  • image Каждый из нас любит почитать новости или посмотреть Youtube, что узнать что творится в мире и Украине. Но очень важно чтоб источник новостей был правдивый и Вы не получали искаженную информацию. Я нашел очень полезный источник новостей и советую его Вам - https://ukr-life.com.ua/ Последнее время смотрю новости только здесь. Так же вот несколько из свежих новостей, которые просто сбивает с ног: https://ukr-life.com.ua/chto-budet-s-dollarom-v-oktyabre-2018-goda-v-ukraine/ https://ukr-life.com.ua/detskie-vyplaty-za-noyabr-2018-goda/ https://ukr-life.com.ua/detskie-vyplaty-v-mae-2018-goda-v-ukraine/ https://ukr-life.com.ua/kurs-dollara-na-iyun-2018-v-ukraine/ https://ukr-life.com.ua/nastrojki-sputnikovyx-kanalov-v-ukraine/
    (Створено Igoraei, Листопад 19, 2021, 4:58 PM)
  • image Каждый из нас любит почитать СМИ или посмотреть Youtube, что узнать что творится в мире и Украине. Но очень важно чтоб источник новостей был правдивый и Вы не получали вредную информацию. Я нашел очень полезный источник новостей и советую его Вам - https://ukr-life.com.ua/ Последнее время изучаю новости только здесь. Так же вот несколько из актуальных новостей, которые просто сбивает с ног: https://ukr-life.com.ua/pensii-pereselencam-v-ukraine/ https://ukr-life.com.ua/ https://ukr-life.com.ua/predskazaniya-o-donbasse-ot-ekstrasensov/ https://ukr-life.com.ua/kak-svyazatsya-s-operatorom-kievstar-v-2019-godu/ https://ukr-life.com.ua/chto-budet-s-dollarom-v-aprele-2018-goda-v-ukraine/
    (Створено Igorzsp, Листопад 19, 2021, 4:02 AM)
  • image Каждый из нас любит почитать СМИ или посмотреть Ютуб, что узнать что творится в мире и Украине. Но очень важно чтоб источник новостей был правдивый и Вы не получали искаженную информацию. Я нашел очень хороший источник новостей и советую его Вам - https://ukr-life.com.ua/ Последнее время изучаю новости только здесь. Так же вот несколько из последних статей, которые просто взрывает мозг: https://ukr-life.com.ua/detskie-vyplaty-v-yanvare-2018-goda-v-ukraine/ https://ukr-life.com.ua/chto-budet-s-dollarom-v-aprele-2018-goda-v-ukraine/ https://ukr-life.com.ua/pidvishhennya-zarplati-zaliznichnikiv-v-ukra%D1%97ni/ https://ukr-life.com.ua/edinyj-nalog-v-ukraine/ https://ukr-life.com.ua/predskazanie-aleksandra-shepsa-dlya-ukrainy/
    (Створено Igortob, Листопад 19, 2021, 4:02 AM)
Найпопулярніші
Найкоментованіші

Львiв on-line | Львiвський портал

Каталог сайтов www.femina.com.ua