”Iнформацiйно-аналiтична Головна | Вст. як домашню сторінку | Додати в закладки |
Пошук по сайту   Розширений пошук »
Розділи
Архів
Пн Вт Ср Чт Пт Сб Нд
123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031

Поштова розсилка
Підписка на розсилку:

Наша кнопка

Наша кнопка

Яндекс.Метрика


email Відправити другу | print Версія для друку | comment Коментарі (0 додано)

Открытое письмо Генеральному прокурору Украины

image

Открытое письмо

 

Генеральному прокурору Украины,

 

Виталию Кличко,

 

Г-же Соне Соутус/компания «Кока-Кола»

 

 

Ещё 27 марта жители нашего микрорайона обратились к генеральному прокурору Украины со следующим коллективным письмом:

 

Генеральному прокурору України

                                                        01601, м. Київ, вул. Різницька 13/15

 

мешканців  вул. Івана Неходи та Волгоградської м. Києва

 

Рішеннями Київської міської ради № 294/1504 від 27.05.2004 року «Про передачу товариству з обмеженою відповідальністю «Торговий центр «ЕНТОНІ» земельної ділянки для будівництва, експлуатації та обслуговування житлового будинку з вбудовано-прибудованими нежитловими приміщеннями та підземними гаражами між вул. Івана Неходи та вул. Привітною у Солом’янському районі м. Києва» та № 550/1960 від 30.09.2004 р. «Про внесення змін до рішення Київради від 27.05.2004 № 294/1504 …» затверджено проект відведення земельної ділянки площею 0,43 га для будівництва, експлуатації та обслуговування житлового будинку з вбудовано-прибудованими нежитловими приміщеннями та підземними гаражами.

Фактично ділянки між вулицями І.Неходи та Привітною не існує. Це прибудинкова територія житлових багатоквартирних будинків №8 та №6 по вул. І.Неходи. Тобто ТОВ. «Ентоні» рішеннями Київської міської ради для будівництва багатоповерхівки з підземним паркінгом відведено дитячий спортивний майданчик (додатки 1,2, в яких підтверджується той факт, що даний спортивний комплекс закріплений на балансі Палацу дитячої та юнацької творчості Солом’янського району м. Києва і використовується для надання спортивно-оздоровчих послуг).

Окрім того, що таке будівництво не враховує зсувонебезпечність ділянки і результатів громадських слухань, воно знищує єдиний спортивний майданчик, який відновити в межах мікрорайону згідно норм ДБН 360-92** неможливо.

Просимо вас дати правову оцінку діям посадових осіб, відповідальних за вище зазначені рішення, винести протест і скасувати ці рішення, як такі що грубо порушують права громадян і норми Закону.

 

Додатки:

1.     лист заступника голови Солом’янської районної держадміністрації Ярцева за № Н-173/1 від 16.02.07

2.     лист начальника управління освіти Солом’янського району Рудзинської від 26.12.06

3.     N.B.  Просимо цей лист в Київраду не пересилати, оскільки саме корупційні дії Київради ми оскаржуємо.

 

27.03.07

 

20 апреля дама из горпрокуратуры по фамилии Шибиста переадресовала наше письмо г-ну Гаевому, природоохранному прокурору г. Киева. Жители микрорайона, зная безупречную репутацию природоохранной прокуратуры и лично г-на Гаевого, затаив дыхание, с надеждой ждали, что его ведомство, не разобравшись в том, что спортплощадки и спорткомплексы, мягко выражаясь, не совсем их парафия, займётся этим вопросом. Увы, чуда не произошло. Ответа на своё письмо мы так и не получили.

Поэтому мы решили напомнить ПРАВООХРАНИТЕЛЬНЫМ   ОРГАНАМ, что существуют сроки рассмотрения коллективных заявлений. Не придерживаясь этих сроков, прокуратура сама нарушает закон, не говоря о том, что не выполняет свою основную функцию – стоять НА  СТРАЖЕ  ЗАКОНА.

Cегодня в школах прозвенел последний звонок, сегодня же Виталий Кличко совместно с компанией «Кока-Кола» провёл пресс-конференцию, на которой рассказал об усилиях, прилагаемых для того, чтобы в нашей стране стало больше детских спортивных площадок, о том, как это важно для укрепления физического и нравственного здоровья наших детей.

В нашем микрорайоне такая площадка есть. Пока есть. В любой момент вокруг неё может вырасти зелёный забор и начаться строительство очередного многоэтажного урода, поскольку именно её Киеврада выделила в аренду (!) под застройку. Мы просим генпрокуратуру, Виталия Кличко и г-жу Соню Соутус из компании «Кока-Кола» помочь нам, чтобы это беззаконие не произошло. Мы по-прежнему ждём реакции генпрокуратуры на наше обращение и на незаконное решение Киеврады.

 

Жители улицы Ивана Неходы и Волгоградской в Соломенском р-не г. Киева.

 

31/05/07


4379 раз прочитано

Оцініть зміст статті?

1 2 3 4 5 Rating: 4.96Rating: 4.96Rating: 4.96Rating: 4.96Rating: 4.96 (всього 57 голосів)
comment Коментарі (0 додано)
Найпопулярніші
Найкоментованіші

Львiв on-line | Львiвський портал

Каталог сайтов www.femina.com.ua