”Iнформацiйно-аналiтична Головна | Вст. як домашню сторінку | Додати в закладки |
Пошук по сайту   Розширений пошук »
Розділи
Архів
Пн Вт Ср Чт Пт Сб Нд
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930

Поштова розсилка
Підписка на розсилку:

Наша кнопка

Наша кнопка

Яндекс.Метрика


email Відправити другу | print Версія для друку | comment Коментарі (0 додано)

ВІРНИЙ ВИБІР

image

Президенту України

Віктору Ющенку

Премєр-міністру України

Віктору Януковичу

Шановні Можновладці !

 

         Доки Ви чубитесь за владу на Українському олімпі, «маленькі» люди потерпають від бандитської влади на місцях (див. статтю «Батькова Гора чи заказник кучкізму» // «Екологічна газета» за грудень 2006 року і лист до Генпрокуратури та МВС України «Про корупцію та хабарництво» - http//www.y-dachi.kiev.ua, kiyany.com.ua).

Громада обурена повторним побиттям під наглядом київської міліції забудовниками у Києві (Соломянський район, вул. Привітна) 10 липня 2007 року отця Олександра, який захищає церковну землю, шахрайським способом отриману й перепродану заступником мера Володимиром Головачем, та побиттям людей на вулиці Березняківській.

Невже необхідно пролити кров, щоби відмінити незаконні рішення Київради про забудову Урочища Протасового Яру та Соломянського ландшафтного парку з залишками Батового курганного некрополя?

         Рейдерство земельних ділянок у Києві при Черновецькому, який обіцявся переглянути незаконні рішення Київради щодо землі, підписані ще Омельченком, переросло у криваве протистояння людей й забудовників, на боці яких виступає корумпована місцева влада. Тепер нинішній Київський голова також підписує сумнівні рішення Київради щодо виділення земельних ділянок у м. Києві під забудову.

         Черновецький перед виборами обіцяв зупинити незаконне будівництво у Соломянському ландшафтному парку Києва на Соломянській, 15-а й притягнути винних до відповідальності. Натомість будівництво й досі триває, а Муховиков та Головач продовжують свою чорну справу уже під керівництвом Черновецького.

         Листом «Про корупцію та хабарництво» ми звернулися з вимогами до Міністерства внутрішніх справ та Генеральної прокуратури України припинити незаконні будівництва у Солом’янському районі м. Києва ще у січні цього року. Але й досі відповіді по суті не отримали. Розгляд справи застопорився у Солом’янській прокуратурі м. Києва, яка покриває корупціонерів та хабарників.

         Натомість, після нашого звернення, активізувалася робота з захвату землі рекреаційного призначення та прибудинкових територій, виділеної під час передвиборного «дерибану» за часів Омельченка та й уже при Черновецькому-мері.

         Так, Чернівецький не розглядає на сесії Київради наше звернення з тисячами підписами людей щодо скасування землевідведення (вх. КМДА № КО-759 від 17.10.2006), а натомість затверджує «дерибан» Солом’янського ландшафтному парку (Д-1720 від 09.10.2006); підписує виділення земельної ділянки під забудову на прибудинковій території на Волгоградській 25-а; змінює власника земельної ділянки – спортивного майданчика та клубу на вул. Івана Неходи. Нещодавно оприлюднені («засвічені») документи щодо оформлення Солом’янською РДА дозволів на початок будівельних робіт на Волгоградській, 8-а та 10-а за сфальшованими протоколами громадських слухань з метою збільшення ставок хабара за дозвіл на початок будівництва; знесені гаражі за допомогою місцевої влади та міліції, які простояли більше 20 років, на розі вулиць Краснодонської та Красикова.

Громада обурена проведенням так званих громадських слухань 10 липня 2007 року у 187 школі м. Києва, куди не пустили киян, які виступають проти будівництва на Волгоградській 25-а, і яке лобіює п. Сидоров з кишеньковою Трьохсторонньою комісією.

Громада обурена тим, що міліція й прокуратура захищають як злочинців при владі так й бандитів у підїздах… Чому випущено на волю затриманого людьми злочинця, який нещодавно порізав у підїзді нашого активіста?

Коли бандити сидітимуть у тюрмах?

Пропонуємо:

1.     Розглянути на Раді Національної Безпеки України питання рейдерства землі у м. Києві.

2.     Доручити відповідним органам виконати вимоги Громади, зазначені у листі до Генпрокуратури та МВС України «Про корупцію та хабарництво» від 31 січня 2007 року.

3.     Притягнути до відповідальності за порушення чинного земельного законодавства України, що спричинило знищення рекреаційної території у Солом’янському районі м. Києва, Київського міського голову Леоніда Чернівецького та Голову Солом’янської райдержадміністрації Івана Сидорова.

4.     Притягнути до відповідальності керівників міліції та прокуратури у Солом’янському районі м. Києва.

5.     Перейменувати Батиєву гору у місті Києві на Батькову Гору.

Попереджаємо, що кришування прокуратурою та міліцією корумпованої влади приведе до появи збройних загонів самозахисту та оборони громадської землі.

24 липня 2007 року


3952 раз прочитано

Оцініть зміст статті?

1 2 3 4 5 Rating: 5.00Rating: 5.00Rating: 5.00Rating: 5.00Rating: 5.00 (всього 3 голосів)
comment Коментарі (0 додано)
Найпопулярніші
Найкоментованіші

Львiв on-line | Львiвський портал

Каталог сайтов www.femina.com.ua