”Iнформацiйно-аналiтична Головна | Вст. як домашню сторінку | Додати в закладки |
Пошук по сайту   Розширений пошук »
Розділи
Архів
Пн Вт Ср Чт Пт Сб Нд
123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031

Поштова розсилка
Підписка на розсилку:

Наша кнопка

Наша кнопка

Яндекс.Метрика


email Відправити другу | print Версія для друку | comment Коментарі (0 додано)

Відкликання та дострокове припинення повноважень депутата.

image

Шановний пане Вінський!

 

Практична діяльність фракції БЮТ у Львівській міській раді спонукає мене

звернутися до Вас за допомогою у важливому для мешканців міста Львова питанні.

Мова йде про наміри ТзОВ „Архібуд” (фірма заступника голови фракції БЮТ  п. М.Мужилівського) побудувати в охоронній зоні ЮНЕСКО на території регіонального ландшафтного парку „Знесіння” елітний житловий комплекс котеджного типу на 68 квартир. Ділянка розташована в межах ансамблю історичного центру міста Львова, тому має відповідний (потрійний !) охоронний статус. Будівництво житла на цій території заборонено. Єдиний „аргумент” п. М.Мужилівського – він обіцяє дати гроші на потреби парку. Логіка „залізна” – якщо є гроші, то закони і заборони можна ігнорувати. Показовим є те, що керівництво парку заперечує можливість такого будівництва і відмовляється від коштів, запропонованих в такий спосіб. До цього ж висновку прийшла містобудівна Рада 13 .06.2007 р.

Прошу Вас нагадати депутатові п. М.Мужилівському програму БЮТ у Львові, зокрема:

- станемо на захист історичних і культурних цінностей м. Львова, його духу;

- захистимо від нищення наші скарби – історичне архітектурне середовище;

а також

- „… головні перешкоди для здійснення ідеалів Майдану… на рівні регіону – корупція, зловживання владою, нехтування законністю й демократичними завоюваннями.”

         Поняття, виділені жирним шрифтом, на жаль, характерні не лише для значної частини депутатів Львівської міської ради, але й для членів фракції БЮТ, які дали зобов’язання виборцям протидіяти цим ганебним явищам.

         Звичайно, львів’яни  не  дадуть  перетворити  парк  „Знесіння”  в будівельний майданчик для задоволення непомірних апетитів депутата від БЮТ. Преса вже рясніє відповідними публікаціями. Мене ж цікавить інше – різниця між заявами лідерів БЮТ і практичними діями депутатів місцевих рад від БЮТ – це що, така свідома „політика”? Адже перш ніж оголосити про наміри будівництва, ця ділянка була вилучена через організацію відповідного голосування у міськраді – до залишків теплиці, будівель для утримання собак і туалетів, куплених у військової частини, приєднали 2,9 гектарів землі, якій немає ціни з огляду на її статус. І це не перша земельна ділянка, "вкрадена" у громади. Для прикладу – ділянка 800 м. кв. в центрі міста за 20-30 метрів від площі Ринок (за оцінками спеціалістів мінімальна вартість 400 тисяч доларів, максимальна 650) була „подарована” фірмі „Будінвест” того ж депутата БЮТ п. М.Мужилівського! У той же час програма БЮТ у Львові вимагає – „забезпечимо чесний продаж через аукціони вільних земельних ділянок”.

         Як гарно про совість депутатів говорила Юлія Володимирівна! Про „дерибан”  землі у Львові я інформував Раду блоку (21.05.2007 р. – електронною поштою та 24.05.2007 р. – рекомендованим листом) коли пояснював причину мого виключення з фракції. Про корупцію в міськраді і фракції БЮТ говорить також лідер „Батьківщини п. І. Денькович, а „віз і нині там”!

«Кожен депутат буде змушений, безумовно, виконати свої передвиборчі обіцянки перед народом. Інакше він позбудеться депутатського мандата» – О. Турчинов, „Експрес”, 25.01.07 р.

Порівнюючи заклики керівництва з практичною діяльністю фракції БЮТ у Львові, доходиш парадоксального висновку – в регіонах все треба розуміти і робити всупереч керівництву партії, і тоді ніяких претензій до тебе не буде.

Одне тільки питання мене цікавить: керівництво блоку не може чи не хоче

змінювати ситуацію там, де вона цього давно потребує?

          Також прошу Вищий керівний орган виборчого блоку БЮТ надати мені результати розгляду питання про відкликання та дострокове припинення моїх повноважень депутата місцевої ради.

        

         З повагою                     /підпис/                                             Т.Дяків

 

 

Від  16.06.2007 р.    38

                                                                                    РАДА ВИБОРЧОГО БЛОКУ

                                                                                  „БЛОК ЮЛІЇ ТИМОШЕНКО”

                                                                                           п. Й. ВІНСЬКОМУ

 


2758 раз прочитано

Оцініть зміст статті?

1 2 3 4 5 Rating: 5.00Rating: 5.00Rating: 5.00Rating: 5.00Rating: 5.00 (всього 2 голосів)
comment Коментарі (0 додано)
Найпопулярніші
Найкоментованіші

Львiв on-line | Львiвський портал

Каталог сайтов www.femina.com.ua