”Iнформацiйно-аналiтична Головна | Вст. як домашню сторінку | Додати в закладки |
Пошук по сайту   Розширений пошук »
Розділи
Архів
Пн Вт Ср Чт Пт Сб Нд
123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031

Поштова розсилка
Підписка на розсилку:

Наша кнопка

Наша кнопка

Яндекс.Метрика


email Відправити другу | print Версія для друку | comment Коментарі (0 додано)

Партія пенсіонерів попереджала і наполягає

image

Про події, 15 грудня, які відбулися в Черкасах, в день проведення аукціону кандидатів до Верховної ради України, партія Пенсіонерів напередодні попереджала. Попереджала про можливість суцільних фальсифікацій на 194-му та 197-му виборчих округах. Ще 14 грудня ми закликали черкащан – виборців і членів комісій, «симулювати» вибори, оскільки, по-перше, не було з кого вибирати, по-друге, ми знали напевне, що готуються «каруселі», підкупи, махінації на дільницях. Подивіться сьогодні заяви кандидатів, спостерігачів, виборців. Ми були праві на 100 відсотків, про це скаже кожний черкащанин. За правду в очі голова Черкаської обласної організації Партії пенсіонерів України в ніч на 17 грудня отримав від не любителів правди «подарунок» – спалили його автомобіль та частково будинок (ведеться слідство). Тільки завдячуючи емчеесникам сім’я випадково не постраждала. А отже, маємо факт чергового залякування обласного керівництва партії. Але не дочекаються: я говорив постійно правду і буду її відстоювати.

На сьогодні найбільше обурює те, що колись були «шуфрички» (20 грн.), а тепер ходили «поплавчики» (200 грн.) – ціна зросла відповідно до інфляції. Щоб у майбутньому цього не допускати, потрібно докорінно змінювати виборче законодавство. А саме: вибори вважати такими що відбулися, якщо на дільниці прийшло більше 50 відсотків виборців. Подивіться чому. В 194 окрузі прийшло голосувати трохи більше 30 відсотків виборців, за переможця проголосувало половина. Тобто – народний депутат тільки від 15 відсотків виборців, всі інші його не підтримують, тим більше в бюлетені немає рядка «проти всіх». Крім того, членами комісій повинні бути представники активних громадсько-політичних організацій регіону, а не Кримські організації «Руського блоку».

Як засвідчує досвід, найактивнішими громадянами виборчого процесу завжди є пенсіонери. Тому ми можемо забезпечити кожну дільницю професіоналами – активними, чесними, відповідальними за майбутнє дітей, онуків. Не може лис рахувати курей у курнику.

Ще вважаємо за доцільне, а навіть обов’язкове, ввести виборність суддів, керівників силових структур, губернаторів регіону, щоб кожний громадянин знав тих, хто збирається служити народу, а не олігархам. Щоб кожного «кірейчика» чи «посівальника» знали в лице, і не допускали їх ще будь-коли одягти мантію судді. На сьогодні злиття влади, силових структур та судів – злочинне корупційне угрупування. Бандитські угрупування 90-х у порівнянні із ними – дитячий садочок. Бандитські угрупування, які залишилися, на сьогодні перебувають на службі у влади і виконують роль здирників грошей, займаються підпалами, «тітушуванням», рейдерством для олігархів.

 Тому, ще раз закликаємо, не тільки пенсіонерів, а й усіх громадян дивитися, кого обираємо, щоб потім не жаліти. Досить руйнувати та красти, давайте будувати європейську державу на підставі європейських законів.

За онуків, дітей і нас.

 


3162 раз прочитано

Оцініть зміст статті?

1 2 3 4 5 Rating: 5.00Rating: 5.00Rating: 5.00Rating: 5.00Rating: 5.00 (всього 19 голосів)
comment Коментарі (0 додано)
Найпопулярніші
Найкоментованіші

Львiв on-line | Львiвський портал

Каталог сайтов www.femina.com.ua