”Iнформацiйно-аналiтична Головна | Вст. як домашню сторінку | Додати в закладки |
Пошук по сайту   Розширений пошук »
Розділи
Архів
Пн Вт Ср Чт Пт Сб Нд
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930

Поштова розсилка
Підписка на розсилку:

Наша кнопка

Наша кнопка

Яндекс.Метрика


email Відправити другу | print Версія для друку | comment Коментарі (0 додано)

«Сонька Золота Ручка» йде в політику…

image

Я, Матюша Володимир Миколайович, з 2005 року очолюю на Черкащині обласний осередок партії Пенсіонерів України. Є співзасновником Черкаського Антикорупційного люстраційного бюро. Все життя пропрацював у сільському господарстві, в тому числі и на керівних посадах. Наразі, громада зобов'язала мене балотуватись до Верховної Ради по нашому 195 округу. Маємо спільну націленість на подолання проблем в окрузі. Впевнені у своїх силах, але розуміємо, що є бажаючи вдертись до владних ясел і задля наживи. Отже, вирішив поцікавитись в інтернеті щодо можливих кандидатів… На сайті «Контракти ua» в рубриці «Життя та стиль» прочитав матеріал про таку собі «Госпожу брильянтову ювеліршу» - Нетовкіну Натал'ю…

На жаль, не дано мені яскравого письмотворчого таланту, щоб описати дивовижне перетворення звичайнісінької дівчинки у Королеву діамантів, власницю 27(!) ювелірних салонів. Прості громадяни, мабуть, ніколи й не були у тих крамницях, зважаючи на свої статки. А починала власниця «Рубіну» та бренда «Ювелирный дом Zarina», як видно з ії інтерв'ю, зі скупок у бабусь насіння та примітивного фарцування в інститутські роки. Я теж колись був студентом, але ми якось все більше переймалися навчанням та сесіями, спортом та коханням… Нарешті, майбутнім, яке не відокремлювали від майбутнього держави. Напевно, тому й не стали власниками ювелірних крамниць.

…До четвертого курсу студентка Наталья вдруге (!) назбирала на автомобіль, але все втратила: поїхала торгувати на ринок і її разом з товаром забрали працівники ОБХСС. Каже: ледве не вигнали з інституту, погрожували посадити. Але не тільки не вигнали й не посадили, а й навіть товар повернули, хвалиться Наталья. Люди мого віку добре розуміють, що це – чистої води популізм. Бо в радянські часи за спекуляцію кара була сувора. А щоб ще й товар конфіскований повернули, то це вже занадто, і жодні зв'язки б не допомогли…

Потім у біографії Нетовкіної була торгівля спідньою білизною з Туреччини. Але як 25-річна жінка стала спочатку співвласницею, а згодом і власницею найбільшого Черкаського ювелірного магазину «Рубін» – для мене дивина. Хіба на спідній білизні можливо наторгувати стільки грошей на його покупку? Мабуть, недаремно пишуть, що таки займалася контрабандою, принаймні, це ближче до дійсності.

В інтерв’ю Наталья ділиться тим, що торгувати почала змалечку, буцімто з 7-річного віку, та з гордістю розповідає про етапи свого становлення. А вони неабиякі: скупщиця, спекулянтка, фарцовщиця, челночниця – цінності, на яких вона зростала! Те, за що простій людині було б соромно навіть подумки.

Але отець Небесний їй суддя! Все це було б ії особистою справою, та тільки новоспеченій бізнесменші вже замало 27 ювелірних крамниць, мабуть вона прагне ще більшого розмаху. Адже відомо, що для цього потрібно йти у владу, зрештою, так було раніше, до вигнання Януковича. Ось і Нетовкіна, судячи по місцевій пресі, таки пішла в політику! Чи не щодня чуємо за її блискучу діяльність на громадських теренах: ось вона вже й лідер руху «За процвітання Черкщини», ось створює «Паспорт проблем Черкас», а ось виступає такою собі благодійницею для першовересневих малюків – першокласників і оплачує їм відвідування кіно замість уроку…

Повірте, я нічого не маю ані проти благодійництва, ані проти діяльності на благо суспільства, однак тільки тоді, коли це робиться від душі і чесно заробленим коштом! Все інше – від лукавого! Навряд чи пані Нетовкіна змогла б пройти люстрацію щодо походження своїх капіталів у Антикорупційному люстраційному бюро.

Сподіваюсь, розумні черкащани розпізнають штучність електоральної «підгодівлі» багатійки, яка роз'їжжає містом на білому Порше Кайєну. Так само, як розпізнали і не повелись на солодкі обіцянки колишньої ставлениці мільярдера Фірташа та мільонера Губського. Згадаймо, як на минулих виборах, задля перемоги Жуковської, були мобілізовані всі ресурси ПАО «Азот», на якому раптом вирішили, що підприємство повинно допомогти місту в подоланні великої кількості проблем. Нічого собі – все людям!..

Також не можу обійти увагою і наведені факти великої кількості негативних відгуків щодо якості виробів від ТМ Zarina і навіть фальсифікації коштовних каменів! Річ у тім, що з роками природне дорогоцінне каміння не псується, а тільки підвищується в ціні. А на вироби з крамниць Нетовкіної від покупців надходять численні скарги та нарікання: то випадають діаманти, то розриваються ланцюжки, то замки ламаються, а то й камені виявилися фальшивими!

Найстрашніше те, що ювелірні вироби від ТМ Zarina продаються переважно з опроміненими каменями, будь то діаманти, топази, агати, сердоліки, турмаліни або група берилів. Ювеліри, що цінують свою репутацію, з такими каменями не працюють. Отримане за допомогою опромінення забарвлення коштовних каменів часто виявляється нестабільним, камені нестримно втрачають свій глибокий колір на сонячному світлі або при нагріванні. При цьому ТМ Zarina ніколи не вказує на цей метод обробки коштовних і цінних каменів ні на етикетках, ні в супровідних сертифікатах.

 Треба зазначити, що опромінені коштовні камені, що виявляються, наприклад, на території США, знаходяться «поза законом», принаймні, більша їхня частина. Зрозуміло, що небезпечно носити на шиї опромінений топаз або діамант. Ось чому російська балерина Анастасія Волочкова, яка колись прикрашала собою рекламну компанію українського бренду, ніколи не одягає подарунків від ТМ ZARINA. Вони так убивають своїм яскравим кольором, що й без ювеліра зрозуміло – ці камені з розряду опромінених, тому небезпечні і ніякої цінності, тим більш ексклюзивністі, не мають!..

Наостанок додам, що в тому ж інтерв’ю, відповідаючи на запитання «За что вам стыдно?», Наталья Нетовкина зробила зізнання, що буцімто їй соромно за свои «безнравственные поступки и проколы в отношениях с людьми»!!

Тут, на мій погляд, будь-які коментарі будуть зайві…

http://h.ua/story/409661/


1708 раз прочитано

Оцініть зміст статті?

1 2 3 4 5 Rating: 5.00Rating: 5.00Rating: 5.00Rating: 5.00Rating: 5.00 (всього 7 голосів)
comment Коментарі (0 додано)
Найпопулярніші
Найкоментованіші

Львiв on-line | Львiвський портал

Каталог сайтов www.femina.com.ua