”Iнформацiйно-аналiтична Головна | Вст. як домашню сторінку | Додати в закладки |
Пошук по сайту   Розширений пошук »
Розділи
Архів
Пн Вт Ср Чт Пт Сб Нд
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930

Поштова розсилка
Підписка на розсилку:

Наша кнопка

Наша кнопка

Яндекс.Метрика


email Відправити другу | print Версія для друку | comment Коментарі (0 додано)

«Мандрівний міномет» у Донецьку: хто вбиває мешканців міста?

Галина МУДРА, Донецьк on Січень 26,2015

image

22 січня 2015 року здійснена чергова провокація: о 8:30 ранку, здається, з мандрівного міномета розстріляно автобусну зупинку «Боссе» в Ленінському районі міста Донецьк, де знаходилось у цей час приблизно 50 осіб.

Снаряди попали в тролейбус 17-го маршруту, трамвай № 3, легкові авто. Загиблих – 13. Поранених біля 30. Пошкоджені житлові будинки, знищені автівки разом з водіями.

Бойовики «зарахували» цей злочин на адресу української армії, що нібито по Донецьку їздить військова пересувна машина, на якій встановлено міномет, і стріляє з мінометів по мирних жителях. На місце трагедії бойовики привезли полоненого українського офіцера, якого вони захопили в полон в Донецькому аеропорту. На нього накинулись і побили «мирні» мешканці, зомбовані 9-місячною терористичною пропагандою, яка ллється з ТВ-каналів терористів «Оплот», «Новоросія», «Донецька республіка» та десятків російських ТВ на чолі з LifeNews, які розказують про «укропартизанів».

Партизани нібито зупиняються і розстрілюють мирних мешканців. І люди в це вірять, не дивлячись на те, що жодного «укропартизана» ще з літа чомусь доблесними бойовиками не затримано. Коли запитуєш, як «укропартизани» можуть пробратись на військових машинах та ще й з мінометами в Донецьк через чотири блокпости «ДНР», відповідають: «А вони їх об’їжджають лісом!» А як диверсанти можуть пересуватись Донецьком, де на кожному кроці стоїть бойовик із автоматом – вони не знають.

Але знають, що існують цілі диверсійні загони «укропартизан»! Чому вони не знищують місця скупчення терористів, а мирних донеччан, – теж відповіді на це не мають.

Цікаво, що терористи привезли полоненого бійця Збройних сил України на авто з російськими номерами ТЗ 10 ТС 96 RUS, яке належить одному з керівників «Метінвест холдинг», що входить в групу СКМ Ріната Ахметова.

Однак, це не перший випадок за останні дні. Ще 19 січня з міномета було обстріляно лікарню № 3, що на бульварі Тараса Шевченка в Калінінському районі Донецька. Працівниця цієї лікарні розповіла, що під’їхав військовий автомобіль, зупинився, зробив вистріл по лікарні і поїхав далі. Снаряд попав в їдальню та кардіологічне відділення. Внаслідок цього контузило одного хірурга та поранено лікарів, хворих. Пошкоджено приміщення лікарні. Потім ще здійснено постріл по навчальному корпусу торговльного університету імені Туган-Барановського. Там пошкоджено тільки приміщення, люди не постраждали.

20 січня таким же чином розстріляно зупинку «Київський райвиконком» вже в Київському районі Донецька по Київському проспекту. В результаті 8 убитих, є поранені. Обстріл вели знов з так званого «мандрівного міномета» встановленого на автотранспорті.

 

Я впевнена, що таку тактику терористи використовують в Донецьку десь з червня місяця для обстрілу позицій українських військових та обстрілу житлових районів і вбивств людей. Просто зараз вони, починаючи з 18 січня, сильно активізувались. Цього ж дня знищено 8 гаражів у гаражному кооперативі Донецького металургійного заводу «Сталь-2».

У Донецьку «ліцензію на вбивство» мають тільки терористи «ДНР». У місті мабуть російських військ вже більше, ніж мешканців! Замість пасажирського транспорту гасають туди-сюди воєнні машини з мінометами, «градами» та іншими знаряддями убивства.

Жодних українських військових чи добровольчих батальйонів на відстані 20 кілометрів від місць розстрілів людей та обстрілів житлових приміщень, адміністративних будівель, гаражів в Донецьку немає.

Цікаво, що на місці трагедії моментально появляються ТВ терористів та російські канали. Вони вдало настроюють донеччан проти влади Києва. Сіють страх. Показують «лайн’юсами», яка погана українська армія та як сильно підтримують донеччани власних убивць…

http://www.radiosvoboda.org/content/article/26808124.html


2094 раз прочитано

Оцініть зміст статті?

1 2 3 4 5 Rating: 5.00Rating: 5.00Rating: 5.00Rating: 5.00Rating: 5.00 (всього 338 голосів)
comment Коментарі (0 додано)
Найпопулярніші
Найкоментованіші

Львiв on-line | Львiвський портал

Каталог сайтов www.femina.com.ua