”Iнформацiйно-аналiтична Головна | Вст. як домашню сторінку | Додати в закладки |
Пошук по сайту   Розширений пошук »
Розділи
Архів
Пн Вт Ср Чт Пт Сб Нд
12345
6789101112
13141516171819
20212223242526
2728293031

Поштова розсилка
Підписка на розсилку:

Наша кнопка

Наша кнопка

Яндекс.Метрика


email Відправити другу | print Версія для друку | comment Коментарі (0 додано)

Заручники на власній землі

Марія БАЗЕЛЮК, Донецьк on Вересень 19,2014

image

Парламентський тиждень розпочався не з ратифікації Угоди про асоціацію з ЄС, а з «протискання» законів, які в скороченому варіанті звучать як закони про «особливий статус» і про амністію. Кажуть, якби за них Верховна Рада не проголосувала, хто зна чи відбулася б та сама синхронна ратифікація.

Отже, «особливий статус» надано окупованим проросійськими терористами районам терміном на три роки. Фінансування – з українського бюджету, «місцеве самоврядування» буде формуватися «власними силами», як і «народна міліція». Тобто люди Захарченка – Стрєлка – Бєса будуть ще й на утриманні ненависного їм Києва. Їхню недоторканність охоронятиме інший закон – «Про недопущення переслідування та покарання осіб – учасників подій на території Донецької та Луганської областей». Остаточно легітимізують терористів і агентуру ФСБ вибори, які призначено на сьоме грудня.

На ці дивовижні закони терористичні ДНР і ЛНР відреагували відповідно до їхньої ж логіки. Вони вирішили створити «об’єднані збройні сили» з метою остаточно… «звільнити Новоросію та Україну від нацистів і олігархів». Як відомо, проросійські терористи називають нацистом кожного, хто ідентифікує себе українцем і виступає за територіальну цілісність нашої держави. В умовах так званих ДНР і ЛНР, та ще й легалізованих офіційним Києвом, ці люди – українські патріоти – приречені на смерть, що, до речі, не найгірше. Бо страшнішими від смерті є тортури. У підвалах «ДНР-ЛНР» в’язнів катують «фахівці» – аж до розпорювання животів та виколювання очей. Якщо вважають, що катування жертви треба починати з приниження її гідності, то віддають на поталу «ліцам кавказской національності». Там жінку чи чоловіка (для виродків – без різниці) очікує групове зґвалтування в найдикіший спосіб. Звичайно, тоді краще смерть… Були випадки кастрування чоловіків, яких потім з полону повертали, мабуть, щоб людство жахнулося звірств путінських посіпак. Тільки хто ж публічно розповість про збезчещення озвірілими покидьками…

В одіозних «законах» нема ні рядка «про недопущення переслідування» українських патріотів. Не кажучи про їх реальний захист в умовах проживання на окупованих територіях. Якщо влада знову вирішила подарувати частину українських земель Путіну, то про створення «гуманітарного коридору» для громадян, які за «законами» терористів підпадають під фізичне знищення, вона мала б подумати в першу чергу. Може, на Банковій не знають, що на окупованих територіях за мовлене українською мовою слово вбивають? Що етноцид – одна із притаманностей режиму Путіна? Ті, хто 16 вересня голосував за пропутінські закони, доклали рук до знищення українства на Донбасі, до етноциду тих, яких вони, десятиліттями перебуваючи при владі, не чули.


1518 раз прочитано

Оцініть зміст статті?

1 2 3 4 5 Rating: 5.00Rating: 5.00Rating: 5.00Rating: 5.00Rating: 5.00 (всього 19 голосів)
comment Коментарі (0 додано)
Найпопулярніші
Найкоментованіші

Львiв on-line | Львiвський портал

Каталог сайтов www.femina.com.ua