”Iнформацiйно-аналiтична Головна | Вст. як домашню сторінку | Додати в закладки |
Пошук по сайту   Розширений пошук »
Розділи
Архів
Пн Вт Ср Чт Пт Сб Нд
12345
6789101112
13141516171819
20212223242526
2728293031

Поштова розсилка
Підписка на розсилку:

Наша кнопка

Наша кнопка

Яндекс.Метрика


email Відправити другу | print Версія для друку | comment Коментарі (0 додано)

Всім адекватним жителям Донецька треба бути обережнішими, бо починається ера найдуховніших стукачів. Будьте пильними

Фашик ДОНЕЦЬКИЙ, patrioty.org. on Вересень 04,2016

image

 Російські засоби масової дебілізації виставляють на показ Донецьк, немов вітрину: концерти, чистенькі вулиці, одоробла з плакатиками, ярмарки, 146 % підтримка населення і т. д. Проте вірити росіянину після подій у Іловайську – це себе не поважати. Розкажу те, що не покажуть по шлюхським ЗМІ.

З'явилася нова фішка у рубльових повій-журналістів: на окупованих територіях НКВД ловить диверсантів та розвідників, Хунта більше не обстрілює мирних бовдурів, що луплять з важкої артилерії біля жилих кварталів. Всі біди рукожопих обізянок від ДРГ (диверсійно-розвідувальних груп – ред.).

Поясню на пальцях ватоголовим немічним, що це значить: а) якшо холодильник пустий – це робота ДРГ; б) якщо немає роботи – це робота ДРГ; в) якщо маленька зарплатня – це також робота ДРГ, а не злодіїв типу захарченко та ташкента.

Також можна зробити цікавий висновок: якщо плануються найдуховніші репресії до інакомислячих, то це значить, що тотальна рукожопість братиків із країни ботоксного сонця таки підтверджується – навіть тотальний контроль ЗМІ, ТВ та радіо не в змозі одибілити людей, як більшість росіян, які вважають, що їх гнилі москвічі та хати з тарганами – це, су*а, мрія окупанта з Лас-Вегасу.

Висновок: всім адекватним жителям Донецька та інших окупованих територій треба бути трошки обережнішими, бо починається ера найдуховніших стукачів. Будьте пильними.

У лікарнях почався братський піз*єц: всі історії хвороб, рецептури та методи лікування примушують переписувати на язик кабзона. І не дай бог, навіть найщиріший ватоголовий дибіл напише діагноз з використанням Українських літер, або назве при свідках лікарню не решпубліганською, а обласною – стукачі все бачать та все чують, якщо хочеш вижити – будь уважним. Оце така братська любов. Не здивуюся, якщо пришелепкуваті володарі решпубліх, по вказівці з маааскви, заборонять букву У в абетці та продаж речей із синіми та жовтими кольорами.

Висновок: три роки пропаганди рабського життя зломили навіть не всіх бюджетників. Це гуд. Путєн, тебе розвели невмілі невдахи, не набирай людей по оголошенням.

У прифронтовому з Мар'їнкою районі Донецька патєряшкі з РФ, зеки, почали ловити та жерти собак. Безпритульних собак. Причина – затримка зарплати.

Висновок: апріорі ніколи не зможуть бути Українцям браттями лопатоїди та пожирачі собак. Вибачте, лишньої хромосоми нема.

1 та 2 вересня мешканці Донецька були свідками театралізованого дійства: нєгри єсть? А єслі найду? – суть вистави була такою: в деякі спальні райони приїжджали абізянки з мирними автоматами, мавпи пуляли з духовних автоматів декілька черг у небо, а всім, хто цікавився – шо це було таке, відповідали: дівєрсантав ловім, ДРГ ловім.

Висновок: на цей дешевий цирк не купилася навіть стєкловата руцкагаварясчая. Більшість людей подумали, шо то були чергові розборки орків після розпиття духовності. Чекаємо пошуку танків американських диверсантів у Донецьку, далі буде цікавіше.

Одна з найцікавіших подій трапилася у нічному клубі Вірус. Туди під приводом пошуку ДРГ приїхало НКВД. Всіх відпочиваючих забрали у поліцію орків для допиту та перевірки документів, найсміливіших та тих, хто багато базікав, відправили рити окопи.

Висновок: так епічно протупити могли тільки рушкагаваряшчіє слуги герба з півнями. Пояснюю, де тупість: всі, хто відпочивав у нічному клюбі – то є залатая маладьож решпубліге та самі асвабадітєлі Донецьку від прав людини, тобто орки. Батьки – антіхвашизди витягнули дітей з курника, тобто полону, тобто забрали у поліцейських із шевронами півників. В історію цей випадок увійде як мавп'ячі розборки.

І на останок хочу розказати про духовну іпотеку. Для духовної іпотеки непотрібні ідентифікаційний код та кредитна історія, це для лохів. Потрібні лише знайомства у НКВД, форма з шевроном півника та декілька доносів. Кредитна ставка – нуль відсотків. Пояснюю як орки беруть іпотеку: спочатку вилітають вхідні двері, потім заходять мавпи зі зброєю і кажуть: вітаю з джек-потом – на тебе донесли дохуа разів, ти, су*а, нєгр-дівєрсант.

Але ми сьогодні добрі – маєш 12 годин, щоб виїхати з міста, інакше отримаєш квиток на підвал all inclusive. Ми пішли, а ти подумай. Вввввуаля! Іпотека з нульовим відсотком отримана, бо бажаючих відчути духовні тортури чогось нема. Як тільки нєгр-дівєрсант покидає помешкання, щасливий власник іпотеки у камуфляжі з шевроном півника в'їжджає у його власну нову квартиру.

Висновок: всі заслуги перед окупаційною владою, якшо ти навіть лизав фотку путєна 8 тисяч разів 1000 днів підряд – абсолютно по*уй тим, кому сподобалось твоє житло. Скарги у півникову прокуратуру на неправомірні дії мавп з шевронами півня не мають ніякого сенсу, бо прав людини у Донецьку немає. Хочу побажати всім зрадникам Донецька, щоб всі іпотечні кредити по наваросскі брали тільки у посібників окупантів.

 


913 раз прочитано

Оцініть зміст статті?

1 2 3 4 5 Rating: 5.00Rating: 5.00Rating: 5.00Rating: 5.00Rating: 5.00 (всього 24 голосів)
comment Коментарі (0 додано)
Найпопулярніші
Найкоментованіші

Львiв on-line | Львiвський портал

Каталог сайтов www.femina.com.ua