”Iнформацiйно-аналiтична Головна | Вст. як домашню сторінку | Додати в закладки |
Пошук по сайту   Розширений пошук »
Розділи
Архів
Пн Вт Ср Чт Пт Сб Нд
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930

Поштова розсилка
Підписка на розсилку:

Наша кнопка

Наша кнопка

Яндекс.Метрика


email Відправити другу | print Версія для друку | comment Коментарі (0 додано)

Безсоромний шахрай знову рветься до влади

on Грудень 28,2007

image

Напередодні виборів-2007 усі політичні сили проголосили курс на «очищення» своїх списків. Однак дійсність продемонструвала, що кримінальні пристосуванці, зникнувши з лав однієї політичної сили, знову вигулькують в іншій – «братній» попередній. Йде­ть­ся, зокрема, про депутата Деснянської райради, обраного за списком «Нашої України» Ві­к­тора Ходаковського. Після численних публікацій у ЗМІ, присвячених його кримінальним «художествам», після звернень до керівництва «Нашої України» в лютому 2007 р. Ходаковського нарешті було виключено з цієї партії та з її фракції у Деснянській райраді.

Однак непотоплювані ділки, що мають на меті збагачення будь-якою ціною, знаходять вихід з будь-якої ситуації. Виключений з «Нашої України», В. Ходаковський швидко примазався до другої частини блоку НУНС – до «Народної самооборони» і очолив негайно створену ним в райраді фракцію «Наша Україна – Народна самооборона». Він же нині – керівник районного осередку громадської організації «Я – Киянин», очолює яку народний депутат України Кирило Куликов (людина з команди Юрія Луценка). Те, що нинішнім притулком для дискредитованої особи стала саме «Народна самооборона», не є випадковим, адже в її лавах він не самотній: згадаймо, лишень, що й екс-мер Києва Омельченко, відомий у народі як бетонноголовий дроворуб, також опинився в списку «Самооборони».

Віднедавна Ходаковський виступає з «викриттям» корумпованості влади. Однак до свого ни­ні­ш­нь­ого керівного статусу сам він ішов шля­хом кри­мі­на­ль­но­го зло­чи­ну – ша­х­рай­с­т­ва. На йо­го со­ві­с­ті – ошу­ка­ні лю­ди, в яких він під рі­з­ни­ми при­во­да­ми виманював ве­ли­кі су­ми гро­шей, не від­да­них до сьо­го­д­ні. Від­кри­ту про­ти ньо­го кри­мі­на­ль­ну спра­ву № 51-1927 бу­ло за­кри­то пі­с­ля йо­го спро­би ба­ло­ту­ва­ти­ся до Ки­ї­в­ра­ди 2002 р. Ли­ше втру­чан­ня Де­с­нян­сь­кої ра­йон­ної гро­мад­сь­кої ор­га­ні­за­ції «Спі­л­ка вла­с­ни­ків жи­т­ла» на за­хист ошу­ка­них гро­ма­дян (а та­ких чи­ма­ло: Во­ло­ди­ми­р Бо­ж­ко, Ми­хай­ло Ку­з­нє­цов, Оль­га За­ря, Ро­берт Ку­чін то­що) та пу­б­лі­ка­ції в га­зе­тах зму­си­ли ко­рум­по­ва­них пра­во­охо­ро­н­ців від­но­ви­ти слід­с­т­во в цій кри­мі­на­ль­ній спра­ві. Однак і рі­шен­ня Ва­ту­ті­н­сь­ко­го рай­су­ду від 2001 р., за яким Хо­да­ко­в­сь­ко­го ви­з­на­но вин­ним 16 020 гри­вень об­ду­ре­но­му ним В. Божку і при­пи­са­но по­ве­р­ну­ти по­зи­ва­че­ві ко­ш­ти, не примусило шахрая розрахуватися з ошуканими. Перебуваючи на керівних посадах будь-якого рівня, Ходаковський ли­ше про­до­в­жує вда­ло ро­з­по­ча­ту спра­ву з безкарного об­ду­рю­ван­ня гро­ма­дян.

Отож УВА­ГА!

Ша­х­рай, який об­ма­ном ви­ду­рив у гро­ма­дян і при­в­ла­с­нив сотні ти­ся­ч гри­вень, за спи­ною яко­го – ви­з­на­ний су­дом факт ша­х­рай­с­т­ва, знову рветься до влади! Ми мусимо зупинити Хо­да­ко­в­сь­ко­го! Його керівні посади – за­по­ру­ка то­го, що йо­го мо­ж­ли­во­с­ті й на­да­лі бе­з­ка­р­но об­ду­рю­ва­ти вас осо­би­с­то, ва­ших ро­ди­чів, дру­зів, су­сі­дів ли­ше збі­ль­ша­ть­ся. Сьогодні він від імені киян «бореться» проти корупції в районі. Ці­ка­во, на­с­кі­ль­ки за час, що минув з моменту рішення суду, зро­с­ли йо­го ста­т­ки? Наскільки вони збільшилися, по­ки він очо­лю­вав ви­бо­р­чий штаб Юще­н­ка у райо­ні? А на­с­кі­ль­ки ще збі­ль­ша­ть­ся за наш з ва­ми ра­ху­нок, ко­ли ми, по­ві­ри­в­ши в йо­го по­ря­д­ність, погодимось з його перебуванням на керівних посадах? Скі­ль­ки він укра­де з бю­д­же­ту за час свого депутатства? Скі­ль­ки на­ле­ж­них їм гро­шей не от­ри­ма­ють пе­н­сі­о­не­ри, ін­ва­лі­ди, ба­га­то­ді­т­ні сі­м­’ї – за­в­дя­ки па­ну Хо­да­ко­в­сь­ко­му?

Від іме­ні всіх ошу­ка­них і по­г­ра­бо­ва­них Хо­да­ко­в­сь­ким бла­га­є­мо: зу­пи­ніть кри­мі­нал, що видає з себе правозахисника! Не до­пу­с­тіть шахрая Хо­да­ко­в­сь­ко­го до влади!!!

Дорогі кияни!

Направте свої звернення на ім’я лідера «Народної самооборони» Ю. Луценка (Верховна Рада України, 01008 Київ, вул. М. Грушевського, 5), голови Деснянської райради і райдержадміністрації Ю. Захаричева (02225 Київ, просп. В. Маяковського, 29) і голови ГО «Я – Киянин» К. Куликова (01001 Київ, вул. Михайлівська, 8а), з вимогою негайно зупинити посадове просування злодія й зняти його з керівних посад!

Громадянська кампанія

ФОРУМ ПОРЯТУНКУ КИЄВА

www.forumspaskiev.org.ua тел.: 228-55-33

Малюнок А. Саєнка 


3630 раз прочитано

Оцініть зміст статті?

1 2 3 4 5 Rating: 4.67Rating: 4.67Rating: 4.67Rating: 4.67Rating: 4.67 (всього 3 голосів)
comment Коментарі (0 додано)
Найпопулярніші
Найкоментованіші

Львiв on-line | Львiвський портал

Каталог сайтов www.femina.com.ua