”Iнформацiйно-аналiтична Головна | Вст. як домашню сторінку | Додати в закладки |
Пошук по сайту   Розширений пошук »
Розділи
Архів
Пн Вт Ср Чт Пт Сб Нд
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930

Поштова розсилка
Підписка на розсилку:

Наша кнопка

Наша кнопка

Яндекс.Метрика


email Відправити другу | print Версія для друку | comment Коментарі (0 додано)

Спорт проти кризи

image

Різними доморощеними політиками багато мовиться про національну кризу. Та коли є бажання і воля до дії, жодні кризи не страшні. Це вкотре довели черкаські козацькі організації та місцеві спортсмени.

Спортивний клуб карате кiокушинкай «Ояма», що входить у Всесвітню Федерацію універсального кулачного бою Ю. Кострова, та його президент Сергiй Ігнатенко відомі далеко за межами України. Сьогодні клуб у співдружності з громадською організацією «Черкаський курiнь вiйська Запорозького», очолюваною головним отаманом Міжнародного союзу козаків, генерал-майором козацтва Миколою Нестеренком, узявся за виховання молодого покоління. Ґрунтуючись на програмі Кабінету Міністрів «Назустрiч людям» та наказі Мiносвiти про план заходiв щодо виконання цієї програми, яку так часто ігнорують місцеві чиновники, вони спільними зусиллями розпочали виховання патрiотизму, формування здорового способу життя, пiдвищення соцiальної активності молодi на традицiях українського народу. Працюють у тісній співдружності з Малою академією наук. І на все це не витрачено жодної бюджетної гривні! Уже зараз ці організації сприяють створенню iсторичних музеїв i музейних кiмнат у навчальних закладах. Створено кілька гурткiв козацької спортивної слави та козацьких мистецьких самодiяльних колективiв, проводяться фестивалі козацької творчостi, змагання з козацьких бойових мистецтв.

Президент обласної Федерації Анатолій Каленичук для тренування молодих козаків-спортсменів безкоштовно надав прекрасний новий спортивний комплекс. Усі витрати з підготовки та проведення тренувань він узяв на себе.

Нещодавно члени збірної області здобули дві перемоги. На Всеукраїнському турнірі пам’яті Віктора Сінєбрюхова (що торік трагічно загинув) 17–18 жовтня перемогли вихованці Сергія Ігнатенка: збірна клубу виборола перемогу серед дорослих.  А на чемпіонаті України з карате кiокушинкай член збірної області Іван Нестеренко став чемпіоном України в абсолютній ваговій категорії. Крім того, перші місця на турнірі посіли Василь Ричко та Юрій Полюга, другі – Олександр Зінченко та Олександр Волков.

Організаторами турніру поряд з обласним спорткомітетом виступили дочка Сінєбрюхова та ГО «Черкаський курiнь вiйська Запорозького», що є асоційованим членом Міжнародного союзу козацтва генерал-полковника Павла Гулякова.


2066 раз прочитано

Оцініть зміст статті?

1 2 3 4 5 Rating: 5.00Rating: 5.00Rating: 5.00Rating: 5.00Rating: 5.00 (всього 10 голосів)
comment Коментарі (0 додано)
Найпопулярніші
Найкоментованіші

Львiв on-line | Львiвський портал

Каталог сайтов www.femina.com.ua